I Miss Blogging...

Sebaknya tiap kali masuk blog untuk refer mende2 yang lepas. Just now hubby was asking bila arwah abah meninggal? Godek la blog nie carik entry pasal arwah abah. Pastu officemate tanya pasal injection anak, godek lagi blog nie carik info. Memang sumber rujukan  sejarah. Rindunya nak berblog lagi. Tapi apakan daya, zaman dah berubah. Bukannya takda masa langsung, cuma kalau ada masa tue banyak nak kene prioritize kat bende lain.

I tengok favourite bloggers I pun ramai jugak tak terupdate blog diorang bila family members dah start bertambah hihi. Tapi Insyaallah akan cuba update jugak occassionally. I will do some clean up and akan carik masa untuk menceriakan balik blog usang nie. Cewahh haha! Nampak tak About Kunaz tue dah updated? Kahkahkah!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.