Irfan's 4th Birthday


I just remember that I should blog this moment! Irfan was 4 years old last 5 May 2014. No party, no open house, just a simple celebration among us. Masa tu I was not in a good health, dah hujung2 pregnancy and dah asyik keluar masuk wad due to some complications.



Saya design kek nie masa dalam wad. Tak sempat nak pegi kedai kek pilih design canggih2. Google jer sape yang boleh amek tempahan kek last minute and I just Whatsapp her the design. And pegi amek bila kek dah siap jer. Again, I like quick and easy stuff.

3 tahun sebelum nie, Irfan sangat tak pandai appreciate apa itu erti birthday celebration. Bila buat party, memang niat nak jamu kawan2 makan jela. Irfan akan nangis menggelupur je keje, nak duduk depan kek 15 saat pun susah. Hire fotografer mahal2 pun, banyak gamba nangis dari gamba tak nangis, apatah lagi nak dapat gambar senyum. Sebab tue this year takde plan langsung nak buat party ke ape, sebab dah tak sanggup nak tanggung penat lain selain existing penat nie haa... Tapi apa yang berlaku adalah sangat mengharukan. Please watch the video...




It was one of Irfan's most happiest moment in his life. Kami tak jangka langsung dia akan sehappy tue. Tahan nangis je dalam video tue. Until now kalau tengok balik video tue memang tersenyum sambil menitik air mata. I love u Irfan sayang...

See, Irfan boleh maintain duduk kat kerusi sampai habis event. Nie antara outcome terbesar Irfan lepas intensive therapy kat KL nie. Actually, banyak lagi improvement Irfan tapi biarlah nanti saya update dalam entry khas. And I'm also glad that this video managed to gerakkan hati satu pasangan untuk hantar anak diorang intensive therapy too.

Happy belated birthday Irfan. Mama sayang kamu. Mama akan terus tunggu kamu lebih pulih..

6 comments:

Faizah^Ramli July 8, 2014 at 12:21 AM  

Gembiranya irfan... eksaited tgk...rasa nk tepuk tgn sekali...smg irfan pulih macam kanak2 lain n jadi anak yg soleh...ameen

Kyra Lee July 8, 2014 at 1:58 AM  

Bergenang air mata saya tengok video irfan. Happy nyea irfan. Kuatnya kak kunaz dalam hadapi ujian Allah ni. ;')

Happy birthday irfan.! Semoga sentiasa di dalam rahmat Allah selalu. ;)

nurul iman July 8, 2014 at 3:43 PM  

sedihnya naz tengok ni. terharu aku

Kunaz August 6, 2014 at 9:57 AM  

huhu.. thanks..

Baizura October 5, 2014 at 5:29 PM  

Sapa pasangan tu kunaz?? Ahaks..... :P~ Tq kunaz for sharing the lovely video. X sabar nak celebrate birthday Haziq next year. Ada perbezaan ke x eh rasanya?? Ttb mcm nak wat trus....saja2. Hehehe

Anonymous December 5, 2014 at 2:57 PM  

hai...I don't want to register xtend life..but I want to have it through u..u are member of extend life right..i need the total balance multi vit unisex.....can u add me or pm me in FB Anna Hanna ..tq

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.