Posts

Showing posts from December, 2013

Tanah Kubur

Image
Yes, too many things happened sepanjang saye tak update blog ini. Saya pregnant, bawak Irfan terapi, drama mintak transfer balik KL, dah dapat transfer, etc. Sedar tak sedar dah sebulan blog nie terabai hakhak. As usual, Facebook dah macam jadi pengganti blog, boleh live update dengan cepat setiap hari hakhak...
Fiona Nasuha. Masih ingatkah anda pada nama indah itu? Yes, arwah anak angkat saya yang kini dah jadi ahli syurga. Weekend lepas, kami 4 beranak ada melawat kubur Fiona. Saya akan transfer ke Semenanjung so soon and husband pun dah kat sana, so risau dah tak berkesempatan untuk melawat. Tapi mama akan cuba visit Fiona lagi sebelum pindah yer sayang.
Dulu masa sekolah rendah and menengah saya sangat suka baca majalah Mastika, sape ntah yang tukang beli kat rumah tue.Tataula wujud lagi ke tak majalah tu now, tapi dulu ade slot pasal balasan orang meninggal. Kalau di dunia ada dosa besar yang dia buat, masa meninggal Allah tunjukkan balasan pada mayatnya. Tapi Mastika tue macam …