Posts

Showing posts from October, 2013

Kisah My 3rd Maid

Image
Bila tengok balik checklist, baru perasan ade hutang entry pasal maid yang belum update. Ohhhh sebenarnya sangat banyak lagi mende yang nak update. Too many things happened to me recently. Saye harap saya akan masih mampu ingat untuk ingat and update kat sini. 
Btw, I'm in KL now for a 3 day meeting. I should use this opportunity to update this haunted blog. Ok jom sambung cerita pasal maid. This is my 3rd maid. Tak plan nak amek pun selepas kes my 2nd maid balik raya terus tak balik sini semula, as expected but don't care sebab if dia tak balik pun kami akan pecat dia jugak sebab prestasi sangat super teruk. Eii tolongla jangan lantik saya jadi boss syarikat. Kang kalau saye tak puas hati saya pecat sumer orang. Bahahaha!
Ok, a few months sebelum Arman lahir and after our 2nd maid lari, kami dah susun plan kehidupan tanpa maid yang dah cukup bagus. We managed to find a good babysitter yang sanggup jaga Irfan and Arman lepas saya habis pantang. And we managed to find a cleane…