Selamat Hari Raya 2013

Assalamualaikum readers. Selamat Hari Raya Aidilfitri dan maaf zahir batin andai ada salah dan silap saya. Tahun nie kami beraya di Miri lagi. Rasanya tak perlulah nak hairan yer sebab sepanjang 5 tahun kami di Miri, baru 2 kali beraya di Semenanjung. Hihi... 

Raya kami simple macam biasa. Kelainan raya tahun nie di Miri ialah nie adalah 1st time raya berempat. Selamat hari raya Arman! Tapi Arman tengah tak sihat sket now, kene false measles yang macam Irfan kene dulu. Irfan dulu sampai warded a few days. Nie dah ade pengalaman so takyah warded2 lah. Warded di rumah jer. Tapi bolehhh taaakkk kene tue sehari sebelum raya. Hihi...

And 1 keistimewaan lagi, 1st raya esok nie adalah anniversary perkahwinan kami yang ke-5 jugak. Ok, esok potong kek makan reramai yer. Malam nie saya stay up sket untuk prepare makanan raya esok. Ada lah a few officemate yang tak balik and saya pun dah lama tak jamu orang makan. Dulu sangat selalu buat. So sesape yang free and ada di Miri, jemputlah datang beraya yer.

1 comments:

~lalala~ August 11, 2013 at 5:51 PM  

Selamat Hari Raya Kunaz! Malangnya aku tak de di Miri nak pegi melawat. Har har har har

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.