Mencari Anak Angkat?

Looking for a family to adopt your unwanted baby? Or are you looking for a baby to adopt? Ok, since entry tentang anak angkat saya dulu, saya ada terima banyak email/SMS/Facebook messages yang bertanyakan pasal anak angkat.

I don't know why, setakat nie, saya dah ditawarkan more than 5 babies to be adopted. I lost track. Tapi dalam banyak2 offer tue, kami accept 1 baby untuk kami jadikan anak angkat. Dialah puteri kami, arwah Fiona Nasuha walaupun kami hanya sempat bersama for a few hours jer.

And the rest, alhamdulillah kami berjaya carikan pasangan parents yang baik untuk baby2 tersebut. Owh btw semua babies tu baby boy ok. So buat sesiapa yang mempunyai masalah tidak mampu nak sara baby or terlanjur or whatever reasons, you may contact me. Insyaallah kami boleh tawarkan pertolongan untuk anda. Banyak dah nie parents yang waiting list nak baby.

Jangan risau, walaupun kami nie orang bisnes, kami tak perdagangkan manusia. Kami cuma cuba menolong since blog saye ni rating untuk pencarian anak angkat agak tinggi.

So I can be contacted through ms.kunaz@gmail.com ok.

136 comments:

Zamzarina Mohamad September 22, 2013 at 12:45 PM  

salam.sy dudah kahwin 16 thn tp masih belum dikurniakan anak..sy teringin utk mengambil anak angkat.. bagaimana caranya ?

Zamzarina Mohamad September 22, 2013 at 12:46 PM  

salam.. sy dah kahwin 16 thn tp masih blm dikurniakan anak.. teringin ambil anak angkat bagaimana caranya?

TiRaMiSu HokKaiDo September 23, 2013 at 6:04 PM  

salam..saya juga mencari anak angkat..kalau boleh baby boy..jika ade inform kt sy ye iefa_yuhee@yahoo.com
terima kasih..:)

TiRaMiSu HokKaiDo September 23, 2013 at 6:06 PM  

salam..sy juga mencari anak angkat..baby boy yg masih baru lahir..jika ada inform sy ye..di iefa_yuhee@yahoo.com

Anonymous September 23, 2013 at 9:52 PM  

klu ada anak angkat saya pun mau, tak kisah lelaki atau perempuan. klu lelaki lagi baik..boleh hubungi email saya ira_aris@yahoo.com

cik wati September 24, 2013 at 11:41 PM  

Saya mencari anak angkat girl. Kalau sudi beri , hubungi email saya seriwatidayani@gmail.com

cik wati September 24, 2013 at 11:44 PM  

Saya mencari anak angkat girl. Kalau sudi beri , hubungi email saya seriwatidayani@gmail.com

emma iezmma September 27, 2013 at 11:31 AM  

Slm....sy mencari anak angkat...klu ada yg sudi sila email sy iezmma87@gmail.com n tgglkn no hp....sy akan hubungi anda....tq..

mrs.j569 September 27, 2013 at 5:02 PM  

Mencari baby girl...emel me thiarianna@gmail.com

mrs.j569 September 27, 2013 at 5:02 PM  

Mencari baby girl...emel me thiarianna@gmail.com

Anonymous October 6, 2013 at 4:50 PM  

Mencari anak angkat..tak kira jantina..sudah 6 thn kawen tp blum ada rezeki..email sy akmatulira@yahoo.com.my...tq

Anonymous October 6, 2013 at 4:52 PM  

akma......Mencari anak angkat tak kira jantina..6 thn kawen masih tak de rezeki....ini email sy akmatulira@yahoo.com.my..tq

Anonymous October 7, 2013 at 1:08 PM  

salam saya sedang mencari anak angkat tidak kira jentina dan taraf kelahiran.dah khwen selama 5tahun. Email saya spicedjuraii@hotmail.com atau call saya 0162566139

saffiya October 7, 2013 at 11:47 PM  

salam..saya sedang mencari anak angkat..tidak kira jantina..kalo ada kesudian kiranya..email kepada saya ya...fennacute@gmail.com

iman October 7, 2013 at 11:50 PM  

salam..saya mencari anak angkat tanpa mengira jantina.....mana la tau ada yg sudi.....email saya fennacute@gmail.com..tqvm

emma iezmma October 8, 2013 at 9:41 AM  

Salam....sy sdg mencari ank angkat. ..xkira lelaki or pempuan....klu ada yg sudi memberi sila email sy n tgalkan no hp...nt sy akan hubungi anda....tq...iezmma87@gmail.com

Anonymous October 9, 2013 at 8:09 PM  

salam, saya Fiefi. saya mengandung 7 bulan & sedang mencari keluarga angkat untuk baby saya, saya berada di sekitar Ayer Itam Pulau Pinang. siapa sudi boleh call saya 0187858561.

gadismanis October 13, 2013 at 12:20 AM  

aslm.. saya dan suami mencari anak angkat.. x kisah taraf bby.. niat saya ikhlas.. kami sudah berkahwin 6 thn.. dn sdh cuba bermcm-mcm kaedah.. klu boleh biarla ikhlas hendak memberi.. kami tinggal di putrajaya.. sila emel saya.. eija981@gmail.com

gadismanis October 13, 2013 at 12:21 AM  

aslm.. saya dan suami mencari anak angkat.. x kisah taraf bby.. niat saya ikhlas.. kami sudah berkahwin 6 thn.. dn sdh cuba bermcm-mcm kaedah.. klu boleh biarla ikhlas hendak memberi.. kami tinggal di putrajaya.. sila emel saya.. eija981@gmail.com

Anonymous October 14, 2013 at 3:12 AM  

Salam....sy ingin mencari keluarga yg inginkn baby girl...due date on 29/10/13..dan yang bole tanggung kos bsalin dan pantang...email saya ierabatrisha@gmail.com

Anonymous October 17, 2013 at 11:07 AM  

saya mencari newborn baby boy/girl yang sihat utk dijadikan anak angkat..ikhlas menjaga..pastikan tiada penipuan (beri kemudian nak ambil balik) dan tiada jual beli.. jangan segan2 hantarkan email kpd saya mamasmallwardrobe@hotmail.com..

miz idza October 18, 2013 at 7:37 AM  

Saya dah email.

Anita Hamzah October 18, 2013 at 3:09 PM  

As salam,
saya mencari baby untuk dijadikan anak angkat buat adik saya yang telah hampir 10 tahun berkahwin...mohon beri bantuan buat mereka suami isteri dan mereka menetap di Rembau, Negeri Sembilan. email saya ita_adeq@yahoo.com

Anita Hamzah October 18, 2013 at 3:11 PM  

saya mencari baby untuk dijadikan anak angkat buat adik saya yang telah berkahwin hampir 10 tahun, mohon bantuan kepada pasangan suami isteri dan mereka menetap di Rembau, N. Sembilan...sila hubungi saya di email ita_adeq@yahoo.com...terima kasih, hanya Allah sahaja yang membalas jasabaik pd yang sudi membantu kami...

Anonymous October 19, 2013 at 9:02 PM  

assalam,hubungi sy sekiranya anda mcari ibu angkat-prefer baby girl 0169662181

Anonymous October 20, 2013 at 10:20 AM  

Sy mencari anak angkat untuk dijaga dengan ikhlas boleh email sy anieswhatever@yahoo.com

nell daniell October 21, 2013 at 9:28 AM  

asalamualaikum saya mencari anak angkat. boleh hubungi saya di daniell_hakimi@yahoo.com. time kasih smua

nell daniell October 21, 2013 at 9:28 AM  

asalamualaikum saya mencari anak angkat. boleh hubungi saya di daniell_hakimi@yahoo.com. time kasih smua

Anonymous October 21, 2013 at 11:08 AM  

Salam ierabatrisha,

Akk ada send email. please reply / sms akak kat no 012 239 1975

Mommy Wanna Be October 23, 2013 at 8:09 PM  

Salam, saya mencari bayi baru lahir / yg berumur 6 bulan kebawah utk dijadikan anak angkat. tidak kisah taraf / jantina bayi. jika mempunyai info boleh emailkan ke suraya.yusoff@yahoo.com / sms@whatsapp ke : 0176377005. terima kasih.

Anonymous October 24, 2013 at 3:39 PM  

Salam...saya sedang mencari anak angkat...tidak mengira jantina...jika ada yang sudi, boleh hubungi saya saffiya1980@gmail.com

azlia fahme October 27, 2013 at 12:59 AM  

Salam, kawan sy ingin menyerahkan baby dlm kandungan. Dijangka lahir dec ini. InsyaAllah, baby girl berdasarkan ultrasound terkini.
Minta tanggung kos bersalin dan sara hidup ketika berpantang shj.
Pls email sy
lea_8977@yahoo.com. tq

azlia fahme October 27, 2013 at 1:00 AM  

Kenalan ingin menyerahkan ank dlm kandungan kpd keluarga yg bertanggungjawab. Dijangka lahir bulan dec ini. InsyaAllah, baby girl berdasarkan ultrasound terkini. Minta tanggung kos rawatan, kos bersalin dan sara hidup ketika berpantang. Email .
lea_8977@yahoo.com. tq

Anonymous November 6, 2013 at 4:17 PM  

Salam
Saya cikgu yanz
Sedang mencari imam kecil berusia 2 thn ke atas utk dijadikan anak angkat.
Jika ada sbrg info bolehlah menghubungi kami di nombor 0124258941. Insylh kami kan jaga dan membesarkannya sebaik mungkin

nur izzati November 9, 2013 at 11:49 PM  

salam, sy nur izzati ingin mencari bby boy@girl untuk dijadikan anak angkat. sy ikhlas ingin menjaganya.jika ada email sy (nur_izzati72@yahoo.com). sy dari sibu, srwk

him yim November 12, 2013 at 1:27 PM  

salam bby msh ada lg...

him yim November 12, 2013 at 1:38 PM  

0132502322 hbungi sy ..sy igin bby..sy da bkwin..

him yim November 12, 2013 at 1:38 PM  

013-2502423 hubungi sy...sy iginkn bby...

Anonymous November 15, 2013 at 7:47 PM  

Sy mencari ank angkat xkire baby lelaki ke perempuan..sy dh 3taun kwin masih xdek zuriat lg...boleh call sy 0134979183 nis

lya November 15, 2013 at 8:17 PM  

Askum...
Sya lya dr tangkak... sya & suami amat perlukan baby utk d jdikn ank angkat... jika ada yg ingin myrahkn baby, alhmdlah amat kami hargai pemberian itu. Kami mmpu mblsnya dgn mmbri sguhati kpd ibunya...
Mhon hbgi kami 016-4419792.

Anonymous November 16, 2013 at 11:32 AM  

Saya mencri anak angkat,kos bsalin,sguhati di berikn,blh hbgi sy 0177402392

Norizz KadKahwin & Doorgift November 19, 2013 at 12:46 PM  

salam. saya mencari anak angkat, bayi berumur 6 bulan kebawah kalau boleh yg dh lahir. kalau yg iu still pegy,due date Nov ini pun boleh... tak kisah taraf/jantina asalkan ibu ikhlas memberi. sesiapa yg sudi boleh emailkn ke norizzbabygift@gmail.com

sya fira November 20, 2013 at 2:38 PM  

Adk call akak 0195904984 akak sudi.akak dok area kulim kedah

Anonymous November 24, 2013 at 11:03 PM  

Salam . Saya eydah dari miri . Ingin sangat nk anak angkat tak kira lelaki or perempuan .saya dah bernikah slma 2 tahun 7 bulan . Boleh contact saya 0148980093 or 01115844776

Anonymous November 25, 2013 at 12:10 PM  

salam saya 5 tahun berkahwin tapi masih belum kurniakan anak..saya ingin mencari anak angkat 013-9963842

HanieSolas November 27, 2013 at 8:09 PM  

assalam... sy hanie dr kuantan... ingin mencari anak angkat lelaki yg baru lahir... kalau boleh tanpa nama sbb sy teringin nak menamakannya dengan nama pilihan hati.. tak kisah di negeri mana sy akan pergi buat urusan tersebut... boleh hubungi sy di no 0123369114 atau suami sy 0122624287... email pun boleh haniesolasolis@gmail.com dah byk kami beli kelengkapan bayi... cuma bayi nya lagi yg tak muncul2...

Haslinda Izzat November 28, 2013 at 12:58 PM  

Assalamualaikum & salam sejahtera

Saya ingin mengambil anak angkat yang telah lahir yang berusia bawah 6bulan. Tidak kisah jantina & status kelahiran bayi... Berharap dapat dipertemukan dengan bayi yang sihat & di semenanjung malaysia (semua negeri).

Saya ingin memeliharanya secepat mungkin. mohon share info kalau ada yang mengetahui. Bagi ibu2 bayi yang ingin memberikn hak penjagaan kepada saya, terus email saya di zuriatallah@gmail.com ... insyaAllah saya sedia membantu.

Bunga Emas November 29, 2013 at 9:45 PM  

Saya mencari anak angkat melayu di rawang.

niza November 30, 2013 at 5:37 PM  

Hibungi saya di email niezal7579@yahoo.com.my jika ada yang sudi utk serahkan baby utk saya jadikan anak angkat.

sehati sejiwa December 7, 2013 at 11:41 PM  

Mencari bby boy br lahir utk dijadikan ank angkat..5thn kawin tp belum rezeki dpt zuriat sendiri..hubungi 0148193276

sehati sejiwa December 7, 2013 at 11:42 PM  

Ingin bby boy utk djadikan ank angkat

Anonymous December 10, 2013 at 4:53 PM  

KPD SESAPE YG KURNG BRKEMAMPUAN TOK MMBELA,ATAU TRLANJUR N X MAMPU NK JAGE BABY... BOLEH EMEL KPD SY YG SEMEMANGNYE TGH MNCRI BBY UTK D JADIKN ANK ANGKAT... JGN RISAU, IDENTITI AKN D'RAHSIAKAN.. TOLONG SESAME SUSAH N MERINGAN BEBAN..INSYAALLAH... paula_brachoo89@yahoo.com.. atau wechat or whatzup 0126896849.tq

Anonymous December 12, 2013 at 3:01 PM  

assalamualaikum.. jujurnya sy tgh mencari anak angkat..dh lma mencuba n mencari tapi belum rezeki sy.. niat saya ikhlas.. klu boleh biarla ikhlas hendak memberi..klau blh sy nak yg bru nk lahir, kos bsalin sy tanggung, insyaallah.. kami tinggal di putrajaya.. sila emel saya.. iedamia7788@yahoo.com @ 0133451621

zawani wani December 12, 2013 at 4:31 PM  

Ikhlas ingin mnjage baby boy untuk djadikn anak angkat.jika ade email wanneyzz@yahoo.com

Anonymous December 13, 2013 at 6:28 PM  

Salam... akak msh mncari ank angkt ke??

ain December 16, 2013 at 3:43 PM  
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous December 16, 2013 at 5:45 PM  

Salam,sy mencari anak angkat girl..kalo boleh umo 5 bulan ke bwah area kuala terengganu..sesiapa yg bmasalah terlanjur bagilah kat sy,insyaAllah sy akan jg macam anak sendiri.dah lama teringin anak.tp xde rezeki lagi..boleh sms/whatsapp sy 0139858609..tq..

Haslinda Izzat December 17, 2013 at 4:18 PM  

salam,
saya mencari anak angkat untuk dipelihara seperti anak kandung saya sendiri..
Tak kisah jantina baby asal sihat & cukup sifat, berkulit cerah...
mohon email saya zuriatallah@gmail.com
baby bakal lahir due date january 2014 atau yg telah lahir usia kurang 3bulan...
terima kasih

Haslinda Izzat December 17, 2013 at 4:20 PM  

salam,
saya juga sedang giat mencari annak angkat utk dipelihara seperti anak sendiri..
saya dah hampir 3tahun mencari & saya masih belum mempunyai anak kandung..
saya mencari bayi tidak kisah taraf biomom, xkisah jantina, bakal lahir january @ telah lahir berusia kurang 3bulan... sihat tubuhbadan,cukup sifat & berkult cerah
Mohon email saya zuriatallah@gmail.com

Anonymous December 20, 2013 at 10:20 AM  

Salam..sy sdg mncari fmily angkt utk bby sy yg bakal lahir..usia kndungn bru msuk 8 blan..jantina sy x twu sbb x pnah g check up..sy x nk mntk ape2 balasan..ckop la skadar tnggung kos bersalin dn tmpat tinggal slame sy bersalin..siape2 yg nk cri bby angkat bleh msg/call sy 0179527068

Anonymous December 21, 2013 at 1:07 AM  

salam... nt col or mcg sy.. sy sedang mencari.. 0195119485

wawa azwani December 23, 2013 at 12:20 AM  

Assalamualaikum..saya dah 10 tahun berkahwin tpi blm ade baby lagi ..so saya ingin cari baby boy yg baru lahir sbg anak angkat saya..kalu boleh sekitar JB..di harap dpt membantu saya dan email saya wawaazwani81@gmail.com

Husaini Ayu December 25, 2013 at 4:57 PM  

Assalamualaikum...saya dan isteri berniat utk mengambil anak peliharaan/angkat. New born baby boy. Jika sesiapa terlorong hati utk menyerahkan baby, kami akan jaga dengan baik dengan izin dan perlindungan Allah..amin. Contact/sms/whatsapp me at 0124370116 or my email sanniayu@gmail.com..saya ingin membantu..

Husaini Ayu December 25, 2013 at 5:02 PM  

Assalamualaikum...saya dan isteri berniat utk mencari anak peliharaan/angkat. New born baby boy. Jika sesiapa yg terlorong hati utk menyerahkan baby, kami akan jaga sebaiknye dgn izin dan lindungan dr Allah. Contact/sms/whatsapp me at 0124370116 or my email sanniayu@gmail.com..saya ingin membantu.

Anonymous December 25, 2013 at 11:56 PM  

Plz contact sis 0173962048

Anonymous December 26, 2013 at 8:29 PM  

salam...sesiapa yang ingin mengambil anak angkat bayi perempuan, sila hubungi saya 0174306529(ika)

Anonymous December 26, 2013 at 8:31 PM  

salam, sesiapa yang berminat ingin mengambil anak angkat bayi perempuan sila hubungi saya 0174306529

Anonymous December 27, 2013 at 12:15 PM  

Assalamualaikum..sy sdg mncari fmily angkt utk bby sy yg bakal lahir hjung bulan januari..mngikut scan jantina bby adlah bby boy..sy ad buku kesihatan kehamilan dn bleh bersalin di hspital krajaan..pda yg berminat sila sms sy 0179527068..syarat2 sy akn gtau direct..

Anonymous December 30, 2013 at 3:55 PM  

asalamualaikum.....saya ingin mencari keluarga angkat utk anak saya (baby boy,anak sah taraf) dijangka lahir dlm masa terdekat duedate 14 january .sesiapa berminat sila hubungi saya 0135294771 anuar

aini December 31, 2013 at 12:12 AM  

salam...kpd yg betul2 ikhlas untuk memberi baby sbg anak angkat..xkisah apa status dan jantina area penang blh hubungi sy... 0177662857

wawa December 31, 2013 at 10:19 PM  

Assalamualaikum. ...saya wawa...nak tanya dh bersalin ke belum ye...saya mmg sdg mencari baby utk dijadikan spt anak saya sndiri..
Sila hubungi saya 0106655244 atau email wawaazwani81@gmail.com.

Thanks

wawa December 31, 2013 at 10:43 PM  

Saya ingin mencari anak angkat sekitar johor...ikhlas saya bgtau...saya mmg tak mampu nak bayarkn kos utk bersalin di hospital swasta dan adakan rumah sewa dlm tempoh berpantang dan saya inginkn bayi yg telah dilahirkn..sila email wawaazwani81@gmail.com.

Anonymous January 2, 2014 at 2:34 PM  

Salam...sy ingin mencari ank angkat xkire baby boy atau girl..hubungi sy jika ade 0134979183

Anonymous January 3, 2014 at 10:04 PM  

salam... sya mencari baby boy... hubungi 0178969638

Normastahura Ahmad January 4, 2014 at 1:59 PM  

Saya mas dr semenyih selangor..ingin mcari baby boy/girl..bleh call 0169648013 n email mazztura79@yahoo.com..tq dear

Normastahura Ahmad January 4, 2014 at 2:01 PM  

Mcari baby xkira boy/girl plz call 0169648013 email mazztura79@yahoo.com

razliana eza January 7, 2014 at 12:55 AM  

Mencari anak angkat

Anonymous January 8, 2014 at 4:31 PM  

Salam...sy cari baby girl. Sapa yg nk bg tanpa pelbgi syarat sbb sy hanya org sederhana....email seriwatidayani@gmail.com

Anonymous January 8, 2014 at 4:40 PM  

Salam....sy cari baby girl. Sapa nk bg tanpa byk syarat krn sy hanya org sederhana yg nk beramal...email seriwatidayani@gmail.com

Anonymous January 10, 2014 at 10:47 AM  

ika... SY NAK BABY 2,,, EMEL KAT sy
paula_brachoo89@yahoo.com

Anonymous January 10, 2014 at 10:47 AM  

ika... SY NAK BABY 2,,, EMEL KAT sy
paula_brachoo89@yahoo.com

mawar biru January 10, 2014 at 8:23 PM  
This comment has been removed by the author.
mawar biru January 10, 2014 at 8:24 PM  

salam. saya ingin mengambil anak angkat lelaki. yang ikhlas meyerahkan bayinya. sms saya 0174900657 atau email saya mawarbiruberduri76@gmail.com

Anonymous January 11, 2014 at 12:03 AM  

Salam...cari baby girl....email seriwatidayani@gmail.com

Anonymous January 11, 2014 at 5:27 AM  

assalamualaikum.... sesiapa ingin mnyerahkan anak angat kpd sya n isteri sila call@sms 0178969638

Situ Sana Sini January 13, 2014 at 12:13 PM  

Assalamualaikum wrbt & Salam sejahtera kepada semua pembaca. Saya hanya berkongsi maklumat.
Kepada para gadis/wanita di luar sana, jika tidak berkeinginkan anak yg sedang dikandung & bakal lahir ke dunia, tolong jangan buang/bunuh bayi-bayi yg tidak berdosa ini. Gunakanlah kemudahan yang disediakan, baby hatch (bayi selamat untuk ditinggalkan berseorangan), yg disediakan oleh NGO Orphancare yg terdapat di Selangor, Johor & Kelantan.
(1) Kampung Tunku, Petaling Jaya, Selangor
(2) Bandar Baru Uda, Johor Bahru, Johor
(3) Jalan Padang Penjara, Pengkalan Chepa, Kota Bharu
No yang boleh dihubungi 03-7876 1900 (waktu pejabat) & 010-2830 528 (sebarang kecemasan selepas pukul 6pm).
**Anda juga boleh mendapat perlindungan sementara dari Orphancare. Segala perbelanjaan bersalin akan ditanggung oleh Orphancare/bakal ibubapa angkat.

Situ Sana Sini January 13, 2014 at 12:13 PM  

Assalamualaikum wrbt & Salam sejahtera kepada semua pembaca. Saya hanya berkongsi maklumat.
Kepada para gadis/wanita di luar sana, jika tidak berkeinginkan anak yg sedang dikandung & bakal lahir ke dunia, tolong jangan buang/bunuh bayi-bayi yg tidak berdosa ini. Gunakanlah kemudahan yang disediakan, baby hatch (bayi selamat untuk ditinggalkan berseorangan), yg disediakan oleh NGO Orphancare yg terdapat di Selangor, Johor & Kelantan.
(1) Kampung Tunku, Petaling Jaya, Selangor
(2) Bandar Baru Uda, Johor Bahru, Johor
(3) Jalan Padang Penjara, Pengkalan Chepa, Kota Bharu
No yang boleh dihubungi 03-7876 1900 (waktu pejabat) & 010-2830 528 (sebarang kecemasan selepas pukul 6pm).
**Anda juga boleh mendapat perlindungan sementara dari Orphancare. Segala perbelanjaan bersalin akan ditanggung oleh Orphancare/bakal ibubapa angkat.

Anonymous January 13, 2014 at 7:04 PM  

salam..sy dh kawin 5 thn..tpi masih blom mmpunyai zuriat..jika ade yg ingin berikan baby blh col/mesg/wasap 017-2670423 nad (setapak kl)

Anonymous January 13, 2014 at 8:54 PM  

Mntk tlg pmilik blog delete post nie..sebab bby dah ade org ambk..

Najama Marketing January 14, 2014 at 12:21 PM  

Kami suami isteri ingin mencari org yg ikhlas mberi dan bkn mjual baby sbgai anak angkat.... kmi akan jga mcm anak sndiri... baby yg bru lahir atau masih dalam kandungan pun boleh just call 016-8484100 area kota kinabalu, sabah.

Anonymous January 14, 2014 at 12:26 PM  

Ingin mencari anak angkat xkira boy or girl, bru lahir or dlm kandungan, yang ikhlas memberi dan bkn mjual baby....just call 016-8484100 area sabah.

Najama Marketing January 14, 2014 at 12:34 PM  

Sya ingin mcari anak angkat x kira boy or girl, yg bru lahir or msih dalam kandungan dan ikhlas memberi kpd kmi dan bkn mjual area sabah....just call 016-8484100

Najama Marketing January 14, 2014 at 12:37 PM  

Salam semua, kepada yg ikhlas memberi baby untuk djadikn anak angkat xkira boy or girl, bru brsalin or dlm kandungan boleh lah call sya 016-8484100 area sabah.

Anonymous January 16, 2014 at 5:02 PM  

Assalamualaikum.. jujurnya sy tgh mencari anak angkat..dh lma mencuba n mencari tapi belum rezeki sy.. niat saya ikhlas.. klu boleh biarla ikhlas hendak memberi..insyaallah.. kami tinggal di Kajang.. sila call sy 011-28811961

Anonymous January 17, 2014 at 8:59 PM  

Salam.. Saya ingin mencari anak angkat lelaki,klu blh baby yg baru lahir.. Jika ada,hubungi saya izan 0123568416

Anonymous January 20, 2014 at 2:49 PM  

hai...

Anonymous January 27, 2014 at 9:05 PM  

Salam..tlg hubungi sy jika masih tiada family angkat..0195711852

Anonymous January 28, 2014 at 11:05 AM  

salam, kami ingin mengambil anak angkat tak kira lelaki atau perempuan berusia 3-12 bulan. untuk pengetahuan kami dh berkahwin hampir 8 tahun dan belum di kurniakan anak. Kami berada di Klang Selangor. Boleh hubungi kami di 011 18623913

Anonymous February 8, 2014 at 9:56 PM  

Assalamualaikum.....saye pn. azrina dr johor ingin mencari baby untu di jadikan anak sendiri....xkira jantina dan taraf... mohon bantuan yer....call saye 0149174056

azrinashah aziz February 8, 2014 at 11:30 PM  

Assalam....saye pn azrina dari johor mencari baby untuk dijadikan anak angkat.xkisah jantina @ taraf.boleh sms @ call di 0149174056

Anonymous February 8, 2014 at 11:32 PM  

Assalam....saye pn azrina dari johor mencari baby untuk dijadikan anak angkat. xkisah jantina @ taraf.boleh sms @ call di 0149174056

Anonymous February 9, 2014 at 4:37 AM  

sy mencari baby untuk dijadikan anak angkat tak kira jantina...jgn buang anak...call/sms 012-3404900

-DhIA DAmIA- (pencinta HERBALIFE) February 9, 2014 at 4:47 PM  

Sy juga sdg mncri ank angkay..klu ada boleh hubungi sy 0127095027..sy area kuala lumpur

-DhIA DAmIA- (pencinta HERBALIFE) February 9, 2014 at 4:49 PM  

Sy jgk sdg mncri anak angkat..hubungi sy 0127095027

Anonymous February 9, 2014 at 7:56 PM  

Salam..saya sdg mencari baby boy yg baru lahir utk dijadikan anak angkat..sekiranya ada sila hubungi saya lianie_r@yahoo.com saya tinggal di KL.

Anonymous February 9, 2014 at 10:36 PM  

Sye ingin mencari anak angkt dok area johor...dh 3thn kwen blm ad rzki xksh boy or girl tp nk y bru lhir...bebynyer nk sht...

-DhIA DAmIA- (pencinta HERBALIFE) February 10, 2014 at 1:50 AM  

sy juga mcari anak angkat,kalau bda yg sudi memberi hubungi sy 0127095027..

-DhIA DAmIA- (pencinta HERBALIFE) February 10, 2014 at 1:52 AM  

sy juga mncari anak angkat,hubungi sy 0127095027

-DhIA DAmIA- (pencinta HERBALIFE) February 10, 2014 at 1:53 AM  

sy juga mcari anak angkat,kalau bda yg sudi memberi hubungi sy 0127095027..

Anonymous February 10, 2014 at 10:54 AM  

Assalammualaikum

saya ingin mncari keluarga angkat utk baby adik saya yg bkal lahir pada bulan jun ini. blh email pada sy di ferzie78@yahoo.com.my

Anonymous February 10, 2014 at 11:11 AM  

salam...sejujurnya sy ade bby yg masih dalam kandungan yg xlebih dr 6 bulan...sy harap kpd sesiapa yg sudi..boleh la sms sy 0173644585...mia

De' GuBaH February 14, 2014 at 3:26 AM  

Awk ade bby yg prlukn fmly angkt ke..email sy degubah@gmail.com

De' GuBaH February 14, 2014 at 3:29 AM  

Salam..sy sdg mncry ank angkt..sesape yg ikhls haty untk mnyerhkn bby kppd kmi..email sy degubah@gmail.com atay kol.sms.wecht.wassap sy 0177398127

mawar biru February 14, 2014 at 9:53 AM  

Salam.
Saya berminat dan inginkan anak angkat. Kalau lelaki lebih baik... kalau tak de... girl pun tak pe.... Yang ikhlas menyerahkan babynya hubungi saya. email mawarbiruberduri76@gmail.com atau 017-4900657

nurfaz February 14, 2014 at 7:21 PM  

Salam.. sy sdang mencari anak angkat untuk kakak sy... sudah 3tahun mncari.. kakak sy kgugurn sbyak 2kli..kakak sy mrupakan seorg penghuni d tahfiz pasir putih kelantan.. insyallah,kakak sy akan mmberi ajaran dn didikan mngikut sunnah..dan klau boleh,akak sy nk buat anak susuan.. tdk kisah soal jantina, taraf dan bangsa.. jika itu rzeki kami,kami mnerima tnpa mnolak..soal tempat tgaal dan laen2 blh bbincang dgn akak sy..jika ad sbarang info, atau ingin mnyerahkan bayi boleh hubungi akak sy 01114881028.. segala maklumat anda,kami akn rahsiakn...

beby irdina February 14, 2014 at 7:31 PM  

Salam.. sy sdang mencari anak angkat untuk kakak sy... sudah 3tahun mncari.. kakak sy kgugurn sbyak 2kli..kakak sy mrupakan seorg penghuni d tahfiz pasir putih kelantan.. insyallah,kakak sy akan mmberi ajaran dn didikan mngikut sunnah..dan klau boleh,akak sy nk buat anak susuan.. tdk kisah soal jantina, taraf dan bangsa.. jika itu rzeki kami,kami mnerima tnpa mnolak..soal tempat tgaal dan laen2 blh bbincang dgn akak sy..jika ad sbarang info, atau ingin mnyerahkan bayi boleh hubungi akak sy 01114881028.. segala maklumat anda,kami akn rahsiakn...

Anonymous February 16, 2014 at 11:04 AM  

Salam..
Sy mencari anak angkat baby boy...klu bole baru lahir...harap sgt.bole call atau whatsapp 01133049123...area jb atau pontian.klu bole ikhlas la nk bg jaga.

mimi kechik February 17, 2014 at 1:48 PM  

Salam sy mencari bby boy untuk dijadikan anak angkat sy..tak kisah sah atau tak yg pnting ikhlas beri sy jaga..apa2 bole call atau whatsapp no ni 01133049123 johor.

zahari mamat Bob February 17, 2014 at 10:07 PM  

Assalamualaikum.kami suami isteri sudah 7thn nikah n blm dkurniakan cahayamata lg...mohon sekiranye ade y sudi mberikn anak utk djdkn ank susuan seterusnye mjd ank angkat kami.jantina xkisah janji anda ikhlas.hubungi sy sue 0129745892

Noor Azlina Ahmad February 19, 2014 at 12:05 PM  

Ika bayi dh ada org ambil ke? Saya berminat :)

Noor Azlina Ahmad February 19, 2014 at 12:07 PM  

Masih mencari ke? Saya berminat

Noor Azlina Ahmad February 19, 2014 at 12:08 PM  

Ika bayi dh ada org ambil ke? Saya berminat :)

Anonymous February 19, 2014 at 4:18 PM  

Salam.saya sedang mencari anak angkat tak kira jantina n di bawah usia 1 tahun.011-37069058

Anonymous February 23, 2014 at 10:32 PM  

saya mmg serius nk crk anak angkat..hubungi nisa 0167117460..jasamu dikenang..

Anonymous February 25, 2014 at 8:19 AM  

Kepada penghuni disini , janhan percaya orang yang bernama NURAMIRA BINTI YAHAYA .. Gadis ni seorang penipu .. anak ya bernama WAFIY NUR QAYYUM ... 0179527068 .. dia ni tipu je lebih .. sy harap xde org jg mangsa seterus nya ..

Anonymous February 26, 2014 at 12:51 AM  

Salam, saya mencari baby boy. Baby bru lahir lbih baik. Sy nk jadikan anak angkat dan susukn baby.
Bleh email ke zaili313@hotmail.com
Lagi cepat lgi bagus

Anonymous February 27, 2014 at 3:30 PM  

Salam..kak sue berharap ada yang ingin memberikan baby kepada akak bg menceriakan hidup kami sekeluarga.harap ada yang ikhlas.sekiranya ad yg berbesar hati memberi sila hubungi 019-4033522.terima kasih.

pn iza February 27, 2014 at 5:05 PM  

Salam saya mencari anak angkat...saya dah kawin 4tahun masih belum ada rezeki kerna ada masalah puan...saya tidak kisah status ank tersebut in shaa allah kos rawatan serta bersalin saya akan tanggung semua di swasta..bole call sms whatapp saya 0182022177

De' GuBaH March 1, 2014 at 1:42 AM  

Salam.sy sdg mncry ank agkt.pd yg sudi sila email sy... degubah@gmail.com

De' GuBaH March 3, 2014 at 11:47 PM  

Sy da email.
Hrp dpt respon ea

De' GuBaH March 3, 2014 at 11:48 PM  

Sy da email
..hrp dpt respon

De' GuBaH March 3, 2014 at 11:49 PM  

Mia sy da sms awk..

De' GuBaH March 3, 2014 at 11:51 PM  

Sy da pnh kne tpu ngn dye.. moge allah je bls perbuatn dye

Anonymous March 4, 2014 at 10:48 AM  

Assalamualaikum..saya seorang single mother. Saya sudah mempunyai anak berumur 17 tahun tetapi ingin seorang anak lagi. Saya mencari bayi yg baru lahir atau yang berumur kurang dari 2 bulan untuk depelihara. Sila hubungi saya di email jennyyowlk@yahoo.com. Saya akan membayar kos bersalin jika perlu.

Anonymous March 5, 2014 at 10:15 AM  

saya nurul dari k.l sedang mencari sape2 yang tgh mencari anak angkat..saya sekarang tgh mengandung 7 bulan..saya x tahu nk buat apa lagi..lagi 2 bulan saya akan melahirkan..saya tinggal dgn keluarga tapi keluarga x tahu saya mengandung kerana saya berbadan besar..saya harap ada sape2 yang sudi menjaga saya sampai saya habis berpantang..ni no saya 01123848180..

Anonymous March 7, 2014 at 12:27 PM  

sms 0177392078

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.