Training in KL with Family

Just a simple mobile update. Saye sekarang di Semenanjung, annual leave paling panjang penah saya amek dalam sejarah 5 tahun keje Petronas - 10 days. Balik sebab adik ipar kawen. 

Journey 10 jam Miri-Besut pastu esoknye drive ke Perak plak for another 7 hours sambil bawak 2 anak adelah sangat menguji fizikal dan mental.

And tetibe a few days ago dpt emel kene pegi training. 400++ email yang masuk henfon saya, sebbek terbaca emel training nie. I owe a big thank to Daju yang tolong arrange travel request, flight and hotel untuk saya dari ofis.

And now I'm at Seri Pacific hotel for a 3 day training. Memula bengang gakla kacau plan annual leave but then banyak hikmah juga rupenye. Takyah sedih pikir nak tinggal anak pegi training, angkut sekaligus. Annual leave pun jimat. And nie pun dikira cam percutian jugak sebab Irfan is so damn happy staying at this hotel. And penat pun jadi makin kurang sebab dok kampung adelah sangat penat, ade je mende nak buat especially balik untuk 2 kenduri maka ada lah post activity yang memenatkan.

And bila dah jadi cani, my mom yang terpaksa datang KL instead of kitorang balik Terengganu. Ada hikmah juga sebab rasa cam dah tak sanggup bergaduh dengan anak2 7 jam dalam kete. Saye menjerit sampai berdarah anak tekak ok. Ok Miri, see you again on 14th. Hihi..

1 comments:

Anonymous June 20, 2013 at 3:15 PM  

akak kunaz~ yg comment ni yg baru jumpa dkat SKO dlm toilet.. LOL~

-ecah-

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.