On Long MC

OMG. Last entry adalah pada 9 Oct. Arini dah 31 Oct. Nak dekat sebulan tak update blog rupenye. Actually dah 2 weeks plus bercuti di rumah. Last 2 week habiskan annual leave, and starting from last week saye dah start on MC. Esok mama sampai dari Besut and Isnin depan adelah due date beranak.

Dalam 2 minggu dok rumah nie, jadual adelah sangat padat. Time saya tak sihat (I have a series of leaking problem + constant Braxton yang agak kuat dan menyakitkan) memang terbongkang jelah keje. Pastu cam biasalah dok ulang alik jumpe gynae dengan physian (for my gestational diabetes). Pastu dok busy arrange cari maid. Macam2 halangan okay nak cari maid end up bajet yang diallocate untuk carik maid saye pakai wat beli perabot baru.

Yer tebiat hodoh nak beranak dah start. Dulu masa nak beranak Irfan pun dok gile renovate rumah and buat kitchen kabinet bagai. Nie start balik. Dalam 2 weeks cuti nie saja dah ade 5 perabot baru masuk rumah. Tinggal 1 lagi, hope sempat masuk rumah before beranak. So now nesting habit adalah sangat dahsyat. Asek nak ngemas rumah jek. And Irfan lak keje sepahkan rumah jek, so memang tak berkesudahan lah kisah kemas rumah nie.

And yes busy bisnes jugak. Nantilah kalau free akan updet pasal bisnes. Tapi sangat kelakar sebab ade customer Shaklee marah2 nape blog saya takde produk nie. Dia terpaksa tengok blog orang lain and then order dengan saye. So struggle la update la jugak blog bisnes walopun memang siput sedut laa progress. Tak terkejar nak buat seme bende sekaligus. Huhu...

And now of courselah busy buat PPA dari jarak jauh nie. Benciiii! Esok dateline. Baru start wat semalam. Haha! Oklah, nanti sambung updet lagi (hopefully). Huhu...

1 comments:

Nur Ezqy November 12, 2012 at 12:10 PM  

RM1/pcs strip ujian ovulation OPK (kesuburan)/pregnancy UPT (kehamilan).


blogshop: http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com

sms: 0122429082 (puan nor)
email: lovidoobidoo@gmail.com

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.