Mama Mintak Maaf Irfan

Irfan, mama mintak maaf. Lately mama banyak sangat marah2 and pukul2 Irfan. Mama tak suka and tak bangga pun buat semua tue. Banyak kali lepas mama pukul Irfan, mama pulak yang nangis pastu. Tapi bila perangai Irfan dah terlalu di luar kawalan, that is the best way untuk sedarkan Irfan yang apa Irfan buat tue salah.

Yer, kalau nak compare dengan papa, mama lagik garang. Mama lagi banyak marah and pukul Irfan. Tapi, papepun, mama yang Irfan cari dulu kan? Even lepas kita "bergaduh" besar, 10 minit lepas tue Irfan boleh datang balik cium pipi mama and peluk mama, seolah2 tak pernah ingat mama marah Irfan. Semalam Irfan tertido sambil nangis sebab mama marah Irfan teruk. Tapi bila Irfan bangun tido, the 1st thing yang Irfan buat adalah cari mama untuk peluk and cium mama... And Irfan tak pernah pun kiss papa macam tue. Huhu...

Mama harap hubungan kita akan terus begini. Mama harap Irfan paham yang mama marah bukan sebab benci, tapi sebab sayang. Orang cakap bila anak ke-2 nak lahir, anak sulung memang selalu extra crancky sebab jeles. Irfan jangan risau sayang... Mama tetap sayang Irfan. Cuma di minggu2 terakhir pregnant nie mama mintak Irfan behave sket ok. Mama dahla dah kene diabetes, takmola kene high blood plak. Huhu... Once again, I'm sorry and I love you...


1 comments:

Faizah^Ramli October 8, 2012 at 9:37 AM  

Alahai sayunya...sy pun pnh buat menda yg sama kt aisya tp bkn masa pregnant amira tp masa da kena handle 2org anak...mmg sgt horror la bila pd masa yg sama aisya n amira buat perangai serentak...sorg nk asik berdukung n seorg lg suka men air dlm toilet... tp pas marah2 aisya mmg akn nyesal... so skrg bertekad xnk marah2 dah walaupun kkdg marah smpai rasa sakit dada...geram amat! sy slalu remind kt diri sndiri insan yg sy marah tuh ahli syurga... anak kecil yg xtau apa2...lgpun anak baya2 irfan n aisya sdg dlm fasa terribl twos... mmg terrible... harap kunaz tabah ye :)

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.