2nd Pregnancy: Week 31

Aritu nak nangis sangat2 sebab baru pregnant 31 weeks rasa cam dah tak mampu nak bangun katil dah. Badan cam lemah and berbisa jek rasa. Pastu Jumaat aritu kan dapat MC, amek opportunity pegi urut. OMG, tukang urut cakap angin dalam badan saya dari hujung kepala sampai hujung kaki. Tue yang rasa sangat lemah sampai nak bercakap pun tak larat. Apetah lagi nak marah Irfan. Dan Carlos... 

A few days lepas urut kuarkan angin baru rasa sihat sket. Hope bertahan lama sket. Rasanya kene gi urut 2 minggu sekali kot baru ras.a cam orang. Kalau tak seriusly rasa cam dah mati tapi hidup sebab pakai mesin hayat. Ok merepek. So weekends nie dah ade energy nak gaduh2 and marah2 Irfan. Haha! Poor you my son.. Nenek kat kampung siap nangis2 sedih mikirkan kamu yang asek bertukar tangan orang jage. Irfan nak mama benti keje? Suh papa kaya cepat2. Hahaha!

Now pregnant nak masuk week 32. Week 36 or 37 saya dah nak amek MC sampai beranak. Ala2 orang balik beranak Semenanjung gitu. Haha! Saye beranak kat Miri lagi tau tahun nie. Jemput datang bawak hadiah (isskk kurang sopan).

And walaupun beranak and berpantang, bisnes masih berjalan macam biasa yer kecuali bisnes mekap and kelas mekap personal, tahun depan baru sambung. Hasben dah tere dah, tanyelah dia pasal lipstick ke mascara ke, vitamin Shaklee ke, set berpantang ke, seme dia dah tahu. Bagus laki I. Hihi..


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.