End of 5 Days Training

Today is my last night staying at Sunway Putra Hotel. Esok malam dah flight balik Miri. Tak sabar nak jumpa Irfan. Kesian dia. Kronik sangat rindunya sampai tahap meniarap atas lantai nak intai lubang pintu nampak bayang mama dia ke tak. Mama will spend my weekends hugging and kissing you darling.

Datang KL bawak 1 beg troli, balik Miri dah beranak jadik 2 beg. Parkson yang attached kat hotel nie ade sale 70% gitu. Baju Baby Kiko yang rege puluh2 nak dekat seratus ringgit selai leh jadi belas2 ringgit jek. Haruslah borong sakan. Untuk papa kiko borong jugak. Bibik kiko pun ade sekali. Tapi yang paling banyak mama kiko sendiri lah. Sebab kat mall nie jugak ade maternity nye shop yang jual baju2 pregnant yang compatible dengan muslimah (kalo kat Miri market dia cam untuk non-muslim jek yakni tak banyak yang long sleeves) Weeee sukerr..

Even though I'm having enough rest here, rasa cam tak cukup gak sebab demam jadi makin teruk 5-6 hari dok kat KL nie. Tataula sebab weather ke, aircond hotel ke, or sebab rindu Irfan jugak. Hahaha. Saye nie layak jadik surirumah je kot. Wahaha... Napela SKG training ni lama sangat. Cubela buat sari dua jek. Huhu...


 Bila berjauhan nie Skype jela jadi penghubung. Cepatla leh bercakap Irfan. Mama ngan papa lak yang dok over2 main Skype. Haha!


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.