Malas Kerja

I'm home. Alhamdulillah. Tetibe flu stop mengalir bila dah balik jumpe orang2 tersayang. What a dramatic body system. Huhu... And Irfan seems so ceria today, tak macam hari2 biasa according to our helper. Kalo tak hari2 moody campak barang. Isk isk..

Isnin nie start keje balik. Tetibe rasa tak redha nak gi keje sebagaimana saye tak redha nak gi training aritu. Haha! I don't know why, lately I feel like ada 1 excitement that had been taken away from myself and I'm still looking for the reason. Just recently, I've been dragging my feet to the office. Besenya saya rasa gini kalo ade tak suke someone kat tempat keje or menyampah dengan politik ofis, tapi takdela plak rasa ada perasaan tue secara specific. So mungkin ada sebab2 lain.

Mungkin sebab emosi perempuan pregnant memang gini. Mungkin sebab sakit hati dengan new reorganization kat office now yang macam kelakar and menyusahkan. Mungkin sebab tahap kesihatan saya yang teruk sket now, dah nak masuk sebulan dah demam tak baik2, dahla tengah pegnen and keje banyak lak tue. Entahlah. But whatever it is, saye tak boleh layan perasaan. Keje ni tanggungjawab and kewajipan. Keje adalah punca rezeki yang masuk perut anak2, so kene keje seikhlas mungkin.

Please show me the way oh Allah. Jangan buat saya ada perasaan camni please...

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.