Less Communication

Harini sangat headache. I locked myself in a room and pasang telinga Irfan main kat ruang tamu. The helper cam biasalah with her exclusive hobby, tengok TV atas sofa.


Yes Irfan agak berdisiplin dengan dia. Irfan boleh main sorang2 tanpa kacau dia tengok TV. Kalo saye yang kat depan tue dah mengah dah Irfan heret ajak main sekali. And it's been hours senyap je kat luar tu except bunyi TV and bunyi mainan Irfan.


Yes she communicates less with Irfan. I think I want to send Irfan to nursery for full day. Tapi tak yakin dapat commit amek Irfan awal petang tue. Especially now musim WPB, jadual balik keje tak menentu.


Owh btw dah 2 minggu Irfan tak gi nursery sebab flu and tetibe clock tido dah berubah balik, lepas subuh baru tido. So adakah 2 minggu full time bersama my helper tu adalah 2 minggu yang bisu? Hmmm...


Published with Blogger-droid v2.0.4

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.