5 May - 1 Tarikh 2 Events

Heh banyakla plak update harini. Nak buat cemane. Irfan now sejak saye pegnen nie moody dia lain macam. Asek nak ngamuk jek. So sebelum saya ngamuk jugak baik saye masuk bilik, suh maid layan Irfan. Hihi.. Sebenarnya tatau nak tulis ape. Tapi tatau gak nak buat ape dalam bilik nie sorang2. Haha!

5 May nie dah besday Irfan yang ke-2. Last year tak sempat selebret sebab masa tue musim Irfan sakit lagi. This year plan nak buat makan2 kecik2 lah sket panggil kawan2 opis. Tamaula buat besar2an sangat, Irfan pun bukannye mood tengah elok now. And 6 May tue plak saye dah kene start travel seminggu untuk training. So sape2 nak datang umah makan2 sempena birthday Irfan dialu2kan =)

Selain besday Irfan, this coming 5 May merupakan anniversary perkenalan saye dengan hasben yang ke-10. Waaaa nak nangis terharu. Dah 10 tahun kitorang saling mengenali rupenye. And cinta saya tak pernah pudar. Ahaha aiihh saye tengah pregnant nie, loya lak dengan statement sendiri.

Saye harap Tuhan akan panjangkan lagi masa saya mengenali husband. Seba saya masih belum puas. Walaupun now saya pregnant and elergik bau lelaki termasuk bau husband and Irfan, saye tetap sayang dia. Hidung jela tengah spoil, tapi dalam hati masih ada taman. Haha! Malam2 sanggup tue peluk hasben sambil tahan nafas. Orang tua cakap loya tapi mau. Haha ngeng~~~

1 comments:

F a i z a h ' s April 12, 2012 at 1:11 AM  

Baby girl pulak kot kunaz sbb loya bau husband...hehe... tp sy kali neh xde pulak loya dgn bau husband tp girl jgk... keh3... laen2 pregnancy laen2 ragam...cuma truk la sickness smpai kena warded tmbah 15botol air... aduh!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.