Apa Ada Dengan March 2012?

Sorry for taking too long to update. It's a bit hectic this month. Since February aritu, weekend nie jek saya dapat rest kat rumah sebab takde pape job mekap. This year's March is quite special and since it's about to end, and sebelum saye hilang ingatan (yeah I had a lot of things in mind previously, I just didn't have the time to blog it, and then I forgot..) so baik saye update now.

1st, bulan nie staff Petronas dapat bonus. Alhamdulillah. Terasa berbaloi penat lelah membanting tulang di ofis sebelum nie. Belum ada shopping list lagi, cuma ingat nak panggil carpenter modify bilik Irfan sket. Bulan 5 nanti nak balik Semenanjung sebab adik ipar kawen, so kene saving lah. We know we're going to spend a lot there.

2nd, harini 24 March dah masuk 3 tahun pemergian arwah abah. Boleh refer kisah pemergian abah dalam entry Selamat Tinggal Abah. Arwah abah tetap dalam ingatan. Air mata nie bleh jatuh bebila masa bila tetibe teringat kat arwah abah. Macam haritu masa nak amek Irfan dari sekolah tetibe teringat gila2 kat arwah abah lalu termenangis sambil bawak kete. Terpaksa stop kete tepi jalan for a while untuk tenangkan perasaan and untuk mekap2 sket cover kesedihan, segan nanti cikgu2 Irfan nampak. Huhu... Al-fatihah buat arwah abah. Akak harap akak cukup baik untuk jadi salah satu sebab untuk abah ke syurga... T_T

3rd, I just realized that I'm 6 weeks pregnant. Yeah I'm still shocked. I'm yet to see my gynae, my 1st appointment would be next Thursday. Semoga semuanya berjalan lancar. Kalo ikut sejarah 1st pregnancy, 4th week tue saya dah start mual tak lalu makan seme. Now belum lagi, cuma last few weeks asyik sakit kepala yang takley handle. One time tue saya sapu krim halia Cosway 1 kepala. Ouuucchh panaassss tapi esok tue bile bangun tido terus dah ok for a few days. Now dah start sakit balik. Tue jek my only sickness so far.

6 comments:

~lalala~ March 24, 2012 at 8:39 PM  

OMG! Adik Irfan! Congrats Kunaz! Aku pun terkejut bila baca 3rd paragraph ko tu. aha. congrats oh~

F a i z a h ' s March 25, 2012 at 9:40 AM  

Congrats kunaz.... akhirnya join the club :) bila due??

.::fIsYa::. March 25, 2012 at 10:01 PM  

Congrats akak!!!bley tgk akak preggy for da second time..heeee

Juraidah Hashim March 26, 2012 at 9:17 AM  

wa...congrates Puan Kunaz..maju ke hadapan...plan utk berdiet terpakse la tolak tepi dulu wei

azura ali March 27, 2012 at 12:46 AM  

congrate kunaz. :)

kunaz March 28, 2012 at 10:13 PM  

sori lmbt reply komen. huhu..

intan, tulaaa.. sgt omaigod kn. huhu
faizah, due nov kot. esok br jumpe doc. haha
rafi, thanks. jgn lupe anta nasik lemak selalu. wahaha
jedah, thanks. haha aku tgh diet actually pegnen ni. ha'a kene pospon dulu huhu..
azura, thanks =)

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.