Posts

Showing posts from March, 2012

Twins or Cyst?

I went for my very 1st ultrasound scan with Dr Mattu yesterday. It is a busy year for Dr Mattu this year. Everyone is chasing for a dragon baby this year according to the nurse. 1 bende yang saye suke kalo nak jumpe Dr Mattu nie ialah by appointment (the only gynae kat Miri kot yang by appointment) so untuk sangat sesuai untuk staff Petronas yang bounded dengan 8 hours keje sehari nie. I tak sanggup dok tunggu terlonggok sejam kat klinik.
Tapi since Dr Mattu sangat busy, apoimen saye yang sepatutnye kul 11.30 am jadi 12.45 pm instead. Betapa lamanya saya tunggu sampai dah nak pitam lapar. Pregnant kalini sangat kuat makan okay. Saya yang last untuk sesi pagi tu sebelum lunch break, 12.45pm tu pun dah 45 mins lepas waktu lunch and Dr Mattu looked a bit tired and wanted it to be a quick one.
Dipendekkan cite masa scan ade nampak 2 sacs, 1 sac looks normal and the other one was a bit out of shape. It could be twins. It could be a cyst as well since my last scan about a month ago dengan Dr …

Apa Ada Dengan March 2012?

Sorry for taking too long to update. It's a bit hectic this month. Since February aritu, weekend nie jek saya dapat rest kat rumah sebab takde pape job mekap. This year's March is quite special and since it's about to end, and sebelum saye hilang ingatan (yeah I had a lot of things in mind previously, I just didn't have the time to blog it, and then I forgot..) so baik saye update now.
1st, bulan nie staff Petronas dapat bonus. Alhamdulillah. Terasa berbaloi penat lelah membanting tulang di ofis sebelum nie. Belum ada shopping list lagi, cuma ingat nak panggil carpenter modify bilik Irfan sket. Bulan 5 nanti nak balik Semenanjung sebab adik ipar kawen, so kene saving lah. We know we're going to spend a lot there.
2nd, harini 24 March dah masuk 3 tahun pemergian arwah abah. Boleh refer kisah pemergian abah dalam entry Selamat Tinggal Abah. Arwah abah tetap dalam ingatan. Air mata nie bleh jatuh bebila masa bila tetibe teringat kat arwah abah. Macam haritu masa nak ame…

Rare Deed

I'm trying to do something extraordinary starting from today. I've been disliking this little someone and I can't even pretend to like him whenever we meet.
What I'm going to do after this is throwing out my standard smile and keep praying so that he will change to a better person one day.
Published with Blogger-droid v2.0.4

Dah Lama Tak Tidur Dengan Irfan

Nenek irfan call tanye what did i do masa Irfan 1st time demam. Yelah dia tak sempat merasa jaga cucu sakit and now cucu no 2 baru 1st time demam. Only then i realize that I have experienced a lot.
If you still remember, how hard it was when Irfan got sick continuously for half a year. And it's been half a year jugak saye tak pernah dapat tidur yang sempurna and siang hari plak struggle keje kat ofis.
Situation changes now. I have a maid who is willing to replace my shift and it's almost 3 months dah Irfan ditidurkan oleh my helper tiap malam (my helper has been with us for 6 months already)
Don't get me wrong. I'm not proud saying this. I'm not proud letting my own son tidur dengan my helper. But then Irfan masih dengan perangai dia asyik tidur lambat. If tidur awal pun akan bangun banyak kali balik. Cam arini saye tak hantar dia gi nursery sebab kul 6 pagi baru dia tido.
With the latest additional workload at the office, I seriously need an ample sleep. Bila cukup re…