Calling Mak2 Taska Bintang Comel



This is Irfan's nursery, or I like to call it as playschool. So many toys there that help Irfan to get tired =) A few weeks ago, masa saye teman Zaza (she wanted to have a look at the nursery) saye ade nampak sorang baby baru. Baru umur dua bulan, kire mak dia baru lepas abih pantang ah. Saye tanyela teacher2 kat sana, sape mak baby nie. Diorang lupe sampai ke sudah sebab rekod dalam bilik cikgu besar and cikgu besar tengah takde time tue.

Tapi menurut diorang, mak baby tue kenal saye. Dia anta baby dia kat situ sebab bace blog saye. Pastu last weekend nursery tue ade buat party nak celebrate birthday one of the staff. So diorang panggil seme mak2 datang cam buat reunion sekaligus. Sangat sayang I missed that opportunity sebab sangat busy weekend tue ada mekap job.. 

I love being among moms and talk about our kids. Surely banyak nye la info2 sharing yang dapat kan? Ahhh sayangnye miss reunion tue. So, kepada mak2 Taska Bintang Comel Miri yang bace blog nie, contact la saya please.. Kite berkenalan.. Hihi... Email ade kat profile saye k? Huhu...


5 comments:

Salina February 14, 2012 at 3:36 PM  

salam perkenalan..bestnya dapat taska camni..

feel free to visit n follow kita plak ye..

http://www.kasihsalina.com/

Sheila February 27, 2012 at 10:37 PM  

Taska ni yg sebelum Jambatan Lutong tu kan?

gwEnz March 5, 2012 at 12:02 PM  

hi hi hi! it's me la yg diorg mention tu! hrtu cari2 nursery kat miri almost gave up tp last2 tserempak ng ur blog which no words can describe how much thankful i am! so thank you! (: Mdm melissa tye spe rekomen nursery dia then sy bgtau sy bce dr 1 blog ni yg blogger dia pn htr anak dia kat cni.

oh my husband kje kat sko jgk. dia bhgn BRM, electrical. tp xtau if mama irfan kenal dia. :D

again tq so much! nnt klau ada party2 kat nursery would really like 2 meet u! hrtu yg chap goh meh (i think) ada mkn2 kteorg ada pgi jgk.

Kunaz March 6, 2012 at 10:20 PM  

owh lmbtnye i respon kt komen nie. hi again sheila, hihi.. yes correct, yg b4 bridge tu yg kaler kuning striking hehe...

hi salina, slmt bkenalan. thanks singgah sini. ok sure nnt i visit blog u =)

gwenzzzz!!!! there u r. finally! haha! eh sape hasben u. sko kcik jek. i can find out in a few minutes only. haha. so how's your baby kt nursery tu so far? 1st baby eh?

gwEnz March 30, 2012 at 11:02 AM  

omg sy plak yg lmbat reply. my husband syaqiq. kami 1 batch kat utp dlu. skali ng maaruf, malik, azhar, sebas sume 2. tp my husband msk sko lmbat ckit dr diorg. sophie skrg demam. asek demam je. last week demam, this week pun demam. erm i nak ur fon no bole x? perhaps we can whatsapp ke ape. i need to ask u something jgk. jap lg i inbox u my fon no ok!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.