Birthday 23 Feb 2012


Yeah a surprise from the husband. Sepanjang hayat saye kenal hasben baru sekali jek dapat bunga, tue pun time dating kat Cameron Highland. Yelah memang tempat bunga bersepah kan. Huhu... Maybe husband tau saye memang tak berapa minat nak dapat bunga. Sebabnya saya sukakan bende yang eternal. Kalo bunga a few days dah mati lalu rasa sedih. Rasa seperti sayang itu turut layu seperti bunga itu. Huhu ombak rindu kan saye? Hihi...

Pastu lepas kawen tiap kali birthday and anniversary asek saya jek request nak ape2. This year seriusly dah takde mende dah nak mintak lalu kasi pressure kat hasben suh dia pikir sendiri ape nak kasi kat saye. Till now dia tengah pressure lagi tu. Haha! Tapi as deposit dah dapat sedozen kuntum red roses being delivered to my office. Blushing I tau masuk lif bawak bunge besar orang pandang2 tanye sape kasi. Besar gak bunge tue sampai saye nampak kecik. Haha!

Best rupenye perasaan dapat bunga secara surprise (untuk saye yang tak suke hadiah bunga). Thank you hubby. You made my day aritu =) Pastu petang tue gak officemate buat mini party kat ofis beli kek Secret Receipe lagi gitu. Hasfa,whatsapp I gamba I potong kek bleh? Hihi... Thanks everyone especially kat Daju gak yang kasi hadiah brooch di kala brooch saye banyak hilang sampai tahap gi keje terpaksa pakai pin cadar T_T

Published with Blogger-droid v2.0.4

2 comments:

iman March 1, 2012 at 8:55 AM  

very slim..i very jeles..haha

Salina March 7, 2012 at 6:37 PM  

happy birthday..semoga panjang umo n murah rezeki hendaknya..

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.