Height Above Average?

Pagi tadi berjaya cucuk Pneumococcal yang 3rd dosage untuk Irfan. Hoh berbulan2 due okay! Sebab dulu kan Irfan asek saket berbulan2 so doctor tamau cucuk. Pastu mekap2 time weekend lah. Pastu time free plak Dr Chen cuti plak, lalu memang lama gila tertangguh jadual injection Irfan. Untuk catchup injection2 lain yang terlepas nie, every month kene anta Irfan gi inject.

Hohh mak ayah sekalian, silalah completekan injection anak korang masa diorg tengah kecik lagi. Nie bile dah besar dia dah pandai rasa takut and pandai meronta2 tamau kene cucuk. Penat okay sampai peluh2 dalam bilik doctor. Abih satu klinik kot dengar I dok nyanyi lagu Wheels on The Bus sebab nak suh Irfan tak nangis. Huhu...

Since dah lama tak jumpe Dr Chen, bile jumpe tadi Dr Chen cam terkejut ehh dah besar Irfan. Haa gitula. Pastu dia cam conscious dengan tinggi Irfan sebab dia cakap Irfan nampak cam tall boy. Pastu dia suh nurse2 tue ukur Irfan. Haa yang nie pun struggle nak dapat measurement. Rasa cam nak suh doctor kasi ubat pelali jek. Hahaha.. And yes, according to Dr Chen, tinggi Irfan is above normal average for his age. Wow! Mak ayah takdela tinggi mane, awat yang pi jadi tinggi nie Irfan? Huhu...




Irfan latest pics at 1 year and 8 months. Sangat suke main bola and sangat tak reti nak berjalan, berlari all the time. Headache mama tau. Huhu... Mama masa zaman muda sprinter + badminton + gymnastic. Papa plak kapten rugby. Irfan nak main sukan ape besar nanti? Huhu...

2 comments:

F a i z a h ' s February 2, 2012 at 12:21 PM  

Above average umo irfan tuh bape??? wow! tinggi~ :)

MammaSun February 3, 2012 at 8:38 AM  

wah ada gaya pemain bole sepak terkenal...siap ngan jersi....huhuhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.