Be Cool Please

Saye sangat adore orang yang cool yakni bile datang problem bertimbun pun masih cool or at least masih waras. So kalo ikut hukum opposite adjective saya adalah sangat tak suke orang yang tak cool yang asek melatah tak tentu hala even untuk problem yang sangat kecik. Hello awak tue belom kawen kot. Belom pikul beban besarkan anak. Even I yang struggle besarkan sorang anak buas pun I tak melatah sangat sebab I tau kat luar tue belambak lagi mak ayah yang lagi suffer jaga anak cacat, tak cukup duit besarkan anak, etc.


Owh mungkin sebab tue dia stress. Sebab dah tua rete tak kawen2 lagi so tak jumpe ketenangan dalam kehidupan lagi. Tapi cemane nak kawen kalo perangai cenggitu? Owh entry ini tidak bermakna saya nak ngaku cool. Saye ngaku jer I cannot be cool at certain situation but please laaaa.... Learn to handle it please. Jangan bangga dapat act as singa jadian. Jangan sampai orang lain jatuh tahap benci instead of rasa takut. Ok sekian. Dah lama tak buat entry emo.


Published with Blogger-droid v2.0.1

4 comments:

Hida Naza December 17, 2011 at 9:56 AM  

emmm...siapakah orang itu ye? *fikir jap*

Alin December 18, 2011 at 5:17 PM  

weh kenapa macam kenal je? haha nanti kena story mory

Kunaz December 18, 2011 at 11:44 PM  

jaz.. i rs i tau sape yg u syak tp tu bkn org nye.. i dh agak mesti org ingat org tu.. iskk.. huhu..

iman December 19, 2011 at 7:57 AM  

haha sini ramai naz...menjadi2

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.