Another Weekend Please

I missed to update my blog over the weekend, which is the only weekly opportunity that I have. Nie Isnin pagi buta baru nak update, tue pun sebab pagi nie tak masuk ofis, direct gi meeting kat hotel, lalu sempatla update. Okehh, I enjoyedddd my weekend so much!!! 1st weekend takyah gi mekap orang, takyah entertain orang datang rumah untuk mekap/test barang/beli barang/appointment, etc. And 1st weekend takyah pikir pasal keje ofis (sebenarnya banyak keje pending tapi saje malas nak pikir time weekend)

So this weekend was all about family. I cooked good meals for the family. Pastu buat spring cleaning kat rumah nie. Mane2 barang yang tak pakai kitorang packed pastu pegi donate. Sadly tak setel semua lagi and I need a few more weekends to complete the look of our house. Weekend lepas was Irfan's first time tolong papa dia basuh kete. Abih basah kuyup, so cuttee.. Lupe plak amek gambar. Pastu time I spring cleaning belakang rumah pun dia sibuk main pool. Sangat bahagia okay bile dapat kemas rumah dengan gigih while at the same time tengok anak happy main depan mata. Ok please cepat2 abih minggu nie. Next weekend pun takde makeup job lagi so nak kene fully utilize the weekends. Huhu..

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.