Irfan Sakit Lagi

Sebenarnya dah makin lupa akan kewujudan blog sendiri maka sebab tue lah tak date. Huhu... Been so busy with so many responsibilities and Irfan sakit lagi. Remember last time Irfan was warded sebab high fever 41.5 degree. This time around suhu dia 42 degree. Masa tu dah kul 2 pagi. 3 hours before that dah ade kasi ubat Voren yang kuat tue untuk turunkan suhu badan. And ubat tue bleh kasi every 8 hours jek. Since after 3 hours kasi suhu Irfan makin naik kami dah takde choice terus rushed him to the emergency room.


Doctor yang on duty time tue doctor muda. Dia telan air liur bile tengok reading suhu Irfan. Nampak sangat obvious dia kaget. Nantilah kalo ade kelapangan sentuh laptop akan citer detail lagi. Tak best nie taip blog pakai Samsung tab.


Published with Blogger-droid v2.0.1

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.