Busy October

Wahh rasa cam dah setahun tak update blog. Ok I've been so sick last week. Asal usul kejadian ialah Irfan dapat flu dari ex-nursery dia. Pastu selamba mak dia jek (eh I la tu kan?) dia gi hembus hingus dia direct masuk hidung saye. Maka tak lama kemudian haruslah berjangkit. Dengan hasben sekali berjangkit sebab Irfan nie konon sangat suka berkasih sayang tapi salah konsep, abih air liur hingus seme hinggap kat muka. Lalu sakit la kami 3 beranak.

Start flu teruk Jumaat malam tue. Saspen tahap monyet nak lintas jalan sebab weekend tue kene mekap 4 orang bakal pengantin okay yang nak datang buat trial mekap. Since taknak memburukkan keadaan hingus mengalir depan client masa tengah mekap, saye telah overdose Clarinase, sejenis ubat selsema yang sangat powerful. Owh terus hari Isnin didiagnose sebagai low blood pressure lalu dapat MC hari Isnin. Sebab tue la tak sempat update blog, now dah getting better dah.

Ok, Oct is a busy month for me. Keje berlambak2 kat ofis. Owh bukan I sorang jek yang busy, Field Planner lain pun seme busy sebab now tengah musim LTPF (tolong la jangan tanye, malas nak explain haha!) So sila berhati2 kalo nak kaco Field Planner bulan nie yer sebab kami nie species kacukan. Kadang2 leh jadi rimau. Hahaha!

Pastu start this month, saye macam dah takde weekend sebab dah  fully booked untuk kerja2 mekap. Aaaa pengsan. Disebabkan sangat busy, terpaksa miss untuk attend Mary Kay nye Red Jacket University at KK bulan nie. Sebenarnya tak sabar nak cerita pasal sekolah baru Irfan tapi alaaa dah ngantuk nie. Ahhh semoga October akan berakhir dengan cepat....


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.