Bengang Padanya

Sebenarnye dah lama bengang tapi since dia tak kacau life saye i just live with it. Makin tua nie tak sangka makin banyak revolusi kehidupan yang berlaku kan? Saye pun mungkin tak sedar if saya dah jauh berubah tapi saya harap perubahan yang saya alami adalah ke arah kebaikan. Ya Allah, saye pohon perlindungan ke atas jalan hidup saya.... Tetapkan hati saye agak tak terpesong...

Sedih dengan someone nie yang dulu sama2 innocent masa zaman belajar. Sama2 pernah mengadu nasib, kongsi hati dan perasaan, etc kini dah makin tersasar dalam arus kerjaya.

Bengang jek bile status kat Facebook kemain sayang cinta kasih kat wife tapi kat belakang berhibur dengan pompuan lain. Alasan, wife lain. Aku sayang wife aku. Urghhh!!! Cam konon takut Tuhan tapi keep buat dosa tanpa rasa bersalah.

Once again. Yer dia tak kacau saye so saye pun simpan jela dalam koleksi rahsia. All I can do is just bersimpati tiap kali tengok muka the innocent wife....

Published with Blogger-droid v1.7.4

5 comments:

iman ingin tahu October 24, 2011 at 9:37 AM  

kau ni suka merangsang perasaan ingintahu aku la naz!. membuak2 dah ni kau nk tanggungjawap x? haha

chalk is talking October 24, 2011 at 11:36 AM  

Uishh..wlaupn tdk ku kenali siapa yg dmksudkan,kebengangan itu dpt drasakan..kesian gler kt wife dia.kuang asam btol.ishkk.huhu

F a i z a h ' s October 24, 2011 at 12:17 PM  

kita doakan smg allah swt memberikannya hidayah...mg dia kembali sblm jauh tersasar... nauzubillah...

MammaSun October 25, 2011 at 3:04 PM  

naz, plz kata bukan laki aku ekk....??
huhuhuhu
na'uzubillah....

mcm iman gak...aku pun tertanya2, sapa la tu ekk?
semoga Allah bukak pintu hati dia agar kembali pada kebenaran....ko tak berani ke sound2 tazkirah ke kat orang tu? sedih kot setiap kali kalo ko pandang muka bini dia kan...pulak tu kalo dah sama2 kenal...haishhh...geram plak aku!

Anonymous November 1, 2011 at 5:35 PM  

I tau sapa!i pun jijik gilak...wek3

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.