Mary Kay After 2 Months

Masih ingat 1st entry saya tentang Mary Kay 2 bulan lepas? Kalau lupe takpe boleh klik SINI kalau rajin nak baca balik. Hihi... So setelah 2 bulan join Mary Kay nie mau share sket lah pencapaian so far.

Pencapaian pertama, studio mekap yang dah kosong kerana alat mekap dah kene borong masa kelas mekap kini telah diisi kembali dengan produk kosmetik Mary Kay sebagai galang ganti. (galang ganti? waahh sangat hebat bahasa Melayu saya)

Pencapaian kedua, waahh dah ade 6 beauty consultant under saya. Thanks korang. Soon insyaallah ade a few lagi yang nak join. So sesape yang nak join gak bleh la kontek saye yer. Berbaloi join sebab dapat barang free banyak2 and dapat kelas mekap and facial gitu... Pastu selain dapat skill mekap leh buat side income lagi gitu kan...

Pencapaian ketiga, sedar tak sedar dah 2 bulan join Mary Kay, and dah dapat 2 keping cek bonus dari Mary Kay. 1st month RM200++ and 2nd month RM500++. Alhamdulillah. Sape nak kasi duit saje2 kan. Leh la wat beli pampers anak ngan wat beli food kat bazaar ramadhan aritu. Hahaha!


July's cheque


August's cheque

Bukti cek. Haha! Owh nie baru recruitment bonus yer. Paling untung kalo rajin buat sale. Maka, sesape yang berminat nak beli produk Mary Kay leh la kontek saye dan anak2 buah saye yer.. Eh nama anak2 buah tak list down pun kan. Takpe tunggu dapat gamba diorang after mekap dulu, karang tak laku produk kang. Hahahaha!

Pencapaian keempat, tanpa diduga nama I kuar dalam risalah bulanan Mary Kay gitu. Risalah bulanan?? Sila salahkan ofismate saya yang telah mewajibkan sesi berbahasa Melayu sepenuhnya minggu lepas.


Haaa dapat Top 10 Personal Recruits rupenye. Thanks lagi kat anak2 buah sebab sudi jadi recruits saya. Huhu....


And pencapaian kelima setakat nie ialah dah dapat title Mary Kay Team Leader dah and dah dapat pin macam kat atas tue. So kepada sesape yang involve dalam makeup bisnes nie, saya syorkan join sebab it helps to generate side income jugak... Sila KLIK SINI untuk details nak jadi Mary Kay Beauty Consultant =)

4 comments:

F a i z a h ' s September 1, 2011 at 10:48 AM  

eh nk join jgk la kunaz... cam ne nk join? emel pls... hehe nurfaizah.ramli@gmail.com :P

iman September 5, 2011 at 10:15 PM  

pengsan aku bc entry ni. hahaha. kau boleh tak cerita sape upline kau jgn pentingkn diri. hahaha

Kunaz September 8, 2011 at 12:00 PM  

ko nih kan iman. mmg x menyempat lg x penyabo. aku dh plan nk acknowledge ko kt blog jommakeover. haaa nie baru siap. gi baca! haha!

iman adik kunaz September 12, 2011 at 11:20 AM  

hahaha

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.