Kunaz Has Twitter

Hahahahahaha! Haiihhh.... Ade gak Twitter akhirnya. Nie seme angkara ofismate saye yang anak2 dara tue, maka terpaksa berpura2 remaja jugak lalu kene ada akaun Twitter. Actually dulu penah cakap kat hasben, cane2 pun takmo bukan akaun Twitter sebab takut tak sempat nak commit sebab sangat banyak akaun nak kene jage.

Akaun emel saje dah nak 10 (termasuk email keje tetap and keje tak tetap), tambah akaun blog and website bisnes lagi, tambah online banking lagi yang almost 10 gak nak kene jage, jage anak lagi, laki lagi, rumah lagi, studio lagi, bla bla blaaa... so memang nekad takkan bukak akaun Twitter. Tapi alasan terbesar adalah sebab tak pandai nak pakai pun. Taula Twitter tue ade logo burung biru tapi kurang mengerti fungsi dia. Bukankah dah ada Facebook? Haa gitula ala2..

Tapi kemudiannya di satu hari di Eastwood ketika tengah miting haper ntah dah tak ingat sebab banyak sangat miting, si kecil Jazlin dengan rajinnya pegi download Twitter application dalam hanphone Samsung Galaxy SII baru saye nie (perlu tue mention baru... hahaha!) Dah download, dengan rajinnya dia gi tolong register, pastu tolong add kawan2. Kesimpulannya seme dia setup ah, saya tinggal tweet jek, tu pun asek salah2 konsep, 2 minggu pun tak reti2 lagi.. Ahhh memang dah hilang keremajaan nampak gayanya....

Pastu masa memule register letak nick mskunaz, pastu kene kutuk 1 ofis konon2 hot ala2 Mizz Nina. Down. Lalu struggle google carik cemane nak tuka nick. Sampai ke sudah tak dapat tukar. Rupe2nye kene login pakai PC baru ada function tue, pakai henfon tak dapat. So nick sekarang adalah ku_naz. Haaa Leha ade pape komen lagi ke? Hahahaha!

Walaupun dah ada Twitter, Facebook tetap no.1. Nie yang malas nak ade banyak2 akaun, tatau nak update kat mane. Outcomenya, blog tak terupdate sebab update kat Facebook lagi laju. So banyak update gambar, video and status terbaru ade kat Facebook instead of kat blog nie. Tapi I'll try my best to keep this blog alive, try update la jugak sebulan sekali ker.. Serius sangat takde masa nak commit update blog sekarang. Sob sob...

Owh dan dengan banggenye nak bitau berjaya letak widget Twitter kat blog nie. Hihihi...

1 comments:

Alin September 25, 2011 at 4:05 PM  

bestnya ada nama i dalam entry ni hehehe.

i memang PA u yg berjaya kan kan, boleh buat semua. u tinggal tweet jek haha.

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.