7 Years of Blogging

Yeay Irfan tengah tido and kami masih lagi cuti raya, now kat Besut. I was in the middle of applying labels to my blog entries yang lama2 dulu. Pastu terus terasa nak update 1 post. Hehe... Nie komen saye pasal blog saye yang saye perasan:

  1. Dah berblog sejak 2005. Maknanya dah 7 tahun berblog? Omaigod!!! And entry ini adalah entry yang ke 500 okayyy!!!!
  2. Dulu bahasa cam matured and skema lagi English gitu, now dah berterabur sepah2 segala macam bahasa ada
  3. Dulu banyak post emotional, now banyak loyar buruk plak
  4. Banyak entry yang nak buat tapi end up tertinggal. Contoh entry pasal PIPE, tak siap sampai ke sudah. PIPE tu before masuk keje, now dah 3 tahun keje dah pun. Haha! Halalkan jela ek.. Nak update pun dah lupe dah. Haha!
  5. Dulu rajin tulis panjang2 now kalo leh nak pakai voice recognition jek untuk taip blog. Haha!

Persoalannya, sampai bilakah saya mampu berblog? Rasa cam tak mampu nak commit sangat dah actually. Tapi bagus blog nie untuk orang cepat hilang ingatan cam saye. Bace balik entry time couple dengan hubby, now dah beranak owh indahnye kenangan lampau. Haha! Oklah sambung update label. Bye.. Haha!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.