Happy 1st Birthday Irfan

Today is 5th May. Happy 1st birthday my little prince. It is almost 1 am now and my baby is still actively chasing a ball around the house. Dah nak masuk 2 bulan saya tido kul 3 pagi everyday sebab clock tido Irfan tetibe berubah. Banyak tido siang kat rumah babysitter.

Unlike other mothers, 1st birthday untuk 1st baby harus sepatutnya sangat beria. Cam Zaza si mama Syaura, berbulan2 plan birthday party. Tapi saye... huhu... sian Irfan... Papa Irfan kene turun offshore esok. Mama plak busy dengan keje ofis, start bulan May kami field planners adalah agak busy, next week saye siap kene outstation 4 hari kat Instep. Tak bawak Irfan this time.

Maka adalah tak sempat nak plan birthday party untuk Irfan. Pastu nak shortcut, outsource ofismate suh jadi party planner. Tapi malangnya party planner adalah field planner jugak, makanya turut busy, makanya tak sempat jugak jadi party planner. Hahaha!

But the good news is, my mom and my twin brothers are coming to Miri hujung bulan nie. So lehla selebret sesama. Kire nanti birthday Irfan akan ade 3 kali sambutan - dengan mama and papa, ngan nenek and uncles and lastly dengan ofismate. Huhu...

Mama mintak maap yer Irfan takde party meriah utk Irfan. Weekends nie kite kuar makan best2 dengan papa yer. Pastu nanti nenek datang kite makan best2 lagi kat tempat lain plak k.. Nanti mama beli hadiah k (waaa tak beli lagi). Papepun mama tetap sayang Irfan yer sayang... Happy birthday Irfan dari mama and papa....

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.