24 March 2011

Alasan tak sempat habiskan the previous entry adalah kerana tak sabar nak buat entry nie. Haha! Harini 24 March. Hasben start gi offshore dah harini. 1st time pegi offshore time bibik takde and Irfan dah kat nursery. Kelam kabut gakla nak siapkan Irfan sorang2 pagi2 buta. Nak jemur kain lagi. Kuang2.. Tapi cam biasa maintain sampai ofis dengan rekod hijau. Hihi...

Harini 24 March jugak genap 2 tahun arwah abah tinggalkan kami. Mintak sedekahkan al-Fatihah yer buat arwah abah saye. Che Engku Abdul Aziz namanya. Huhu... I miss you abah...

Harini 24 March jugak adalah rekod dunia, saya dah datang period akhirnye. Hoh! Lama gila. Rakan2 pam yang lain seme dah datang awal. Tataula sebab memang dah masa dia or sebab saya dah kurang pam lately, especially time Irfan warded memang schedule out terus. Nak kene jage Irfan super careful sampai memang tak cukup tangan nak pam. Nak direct breastfeed pun Irfan taknak sangat sebab dah masuk air 3 botol, maka dia tak haus. So production memang amaat low now.

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.