My 27th Birthday

Aiihhh cemane leh lupe update blog pasal birthday sendiri nih. Padahal kat ofis punyela kecoh pasal besday I. Jazlin (opismet) adelah focal point yang wish2 birthday kat department I, normally kitorang akan tau birthday ofismate lain tue bila dapat notification dari dia. Tapi birthday I special case sket, before dapat notification email dah bising dah 1 floor, seme orang tahu. Sebabnye I la yang dok jaja tarikh besday I. Ahhh kepoh rupenye I nie yer... T_T

Pastu masa hari birthday saya jugak, yakni 23 FEBRUARY (bold gitu...) saye kene attend 1 meeting taskforce yang dari pagi sampai petang. Masa sesi AOB saye siap gi announce lagi "Arini besday I" Owhhh.. kepoh lagi T_T

Cam biasa, asek terlupa umur sendiri, kene kira pakai calculator baru ingat umur sendiri. Almaklumlah, asek perasan mude jek. Ngakakaka! Dilarang muntah sempena besday I... Owh sangat terharu dapat sangaaattt banyak wiiisshhh especially thru SMS and Facebook. Tenkiu so much korang =) Banyak jugak wish2 funny yang berjaya menceriakan hari saye. Hihi...

Sambutan sangatla biasa. Dahla demam time besday (owh saye flu lepas buat entry kutuk bibik, sampai ke harini T_T) pastu hasben plak pegi offshore (tapi daily trip) Pastu hadiah pun dah claim awal2, makanya takde hadiah dah di hari besday. Tapi lepas hubby balik offshore, dia ajak gi selebret kecil-kecilan makan kek kat Secret Receipe.

Family time =D

 3-3 bermuka buruk

Ape ni Irfan? Mama dah comel dah....

Dah melahap separuh baru teringat nak amik gambar kek 

Ehh ade gambar kek penuh rupenye!

 Hadiah besday I


Owh hadiah itu adalah request dari I yer, konon nak workout untuk kurus.  Lepas dapat, lusa terus pakai gi masuk gym. Tapi baru sekali tue jek. Hihi... Akhir kata, selamat hari jadi kat diri sendiri. Semoga terus menjadi anak, ibu, isteri dan pekerja yang baik. Semoga kurus di suatu masa nanti.... T_T


2 comments:

Lyana@Mely March 6, 2011 at 1:32 AM  

hepi bufday again kunaz...same bufday ngan ayah yana...hehehe...

f a i z a h 's March 6, 2011 at 4:09 PM  

muka irfan giget sudu tuh kelaka...haha!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.