No Papa for a Week

Semalam hubby telah meninggalkan kami 2 beranak untuk ke Kota Kinabalu untuk tujuan training. Nie 1st time lepas beranak kami ditinggalkan. Agak kaget actually, since a few weeks kebelakangan nie kaedah tido Irfan adalah dalam kereta. Sangat payah nak tido yang melalak2, sampai kene bawak jalan2 naik kete baru tido. Kadang2 2-3 kali pusing Miri baru tido. Nie hasben takde sape nak bawak Irfan jalan2 naik kete dah.

I know you guys would say this "Pakai la car seat" Hohoho... kalaulah semudah itu. Huhuhu.... Irfan nie adalah baby yang sangat gagah, sangat suke menggelupur. Macam semalam lepas balik hantar hubby dari airport, amik masa sejam lebih baru leh sampai rumah dari airport sebab terpaksa stop kete banyak kali sebab dia menggelupur dalam car seat nak melepaskan diri.

Ingatkan nak breastfeed, dah angkat dia gi main stereng kete (sangat suke main stereng kete). Pastu tertekan2 hon kete, sangat malu okay Irfan tekan hon tak tentu hala. Pastu nak masukkan dalam car seat ngamuk balik. Ahhh sebbaik berjaya sampai rumah semalam. Haha! 

Oklah semoga berjaya jaga Irfan selama seminggu nie. Mari saksikan video terkini Irfan swims, a few hours before papa terbang ke Kota Kinabalu =) Dah makin konfiden dah berenang, siap nak meniarap2 dalam pool dah. Huhu....



2 comments:

DearHoneyDew January 11, 2011 at 8:27 AM  

dah ada gaya perenang professional dah tu..
tunggu besar sikit, bagi dia pelampung tangan tu..

budak bogel yang comel! =)

kunaz January 13, 2011 at 10:37 PM  

gaya perenang pro? haha! irfan nie atas darat pn kaki dia asek dok menendang camtu fyi. hahaha! ha'a ade gak terpk nk ks pelampung lengan tp nnt takut muke tersembam dlm kolam. haha.. ok baik, tunggu bsar sket. haha

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.