4 hari bersama Irfan

Kat Miri nie takde ape sangat, so bile HR declare dapat cuti hari Isnin, ramai ofismate cam stress tatau nak buat ape 4 hari. Tapi bagi saya 4 hari tue cam 2 hari jek bile dah ade anak. Huhu... Nie antara aktiviti kami anak beranak sepanjang long weekends nie:


TV Time & Learn to Sit



Muke yang sangat seronok dapat masuk video. Huhu... Actually bukan nak ajar tengok TV, tapi nak ajar dia duduk. Irfan dah pandai duduk actually, tapi kejap2 jer, akan lama time dia distracted. If dia tersedar dia tengah duduk, mulelah wat2 lembik terdampar.



Video2 belajar duduk. Aktif kan kaki Irfan. Tak reti dok diam, asek nak menendang melompat jek.


Swim Time




Haha! Kami 3 beranak terkejut dengan bunyi anjing sebelah rumah. Irfan pun terkejut sampai nyaris tenggelam. Haha!


Nie pool yang saya sempat rembat masa sale tragedik kat Toysworld dulu, cam yang dalam entry nie. Irfan nie actually ada ciri2 kambing, yakni takut air. Kalau celup ngejut gitu, konfem darah tinggi budak tue. Maka kene buat introduction to water dulu. Zaza, sila beli pelampung and datang bersama Syaura. Pool adalah sangat besar, boleh meniarap 1 family kat dalam.


Shopping & Sightseeing Time

 
 


Tido dengan bahagia setelah penat bershopping. Nie shopping kat Bintang. Baju stitch nie aritu ade ofismate kat SKO jual. Tapi saya terlambat, dah banyak costume habis. Sempat amik Stitch nie sekor jek. Owh coming soon adalah costume singa, dibawa khas oleh Capap dari UK. Haha!


Nie shopping kedat mini market. Selain tue jalan2 gi kedai perabot, usha barang2 untuk studio mekap, kedai langsir, kedai buku, jiran kawen, etc. Hoh sangat penat tapi sangat seronok.

2 comments:

iman January 5, 2011 at 8:31 AM  

menarik gilee swimming ituu. ahhh

kunaz January 13, 2011 at 10:30 PM  

tertarik tak?? haha

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.