Zaza Rindu Kunaz




Sila klik untuk besarkan gambar. Ngahahaha! Alkisahnye sejak balik Semenanjung raya haji aritu, tak sempat2 nak jumpe mek Zaza nih. Kalau tak, dialah teman pam and teman lunch saye. Now pam asyik wrong timing pastu lunch pun dah tak sekali dah.

Suatu pagi semasa saya tengah away dari desktop, taaappp message communicator dari Zaza muncul. Katenye dia rindu kat I. Memula I curiga, kot2 la dia tak bawak duit nak makan kat kantin pastu nak pinjam duit I. Hahaha!

Selain itu, sila baca status communicator saya tue. Yer azam baru adalah mahu kuruskan badan, ala2 Amber Chia gitu. Now orang dah start panggil saye Amber kat ofis tue. Body jek Adibah Noor lagi. Ngahaha~~~ Ok fine, nie entry merepek. Bye!

3 comments:

[Zaza Azlan] December 26, 2010 at 4:37 PM  

nazzzzzzzzzzzzzzz hahaha bongoklah kooo sempat lagi capture kannn.
hey btw tak jadi la reunion minggu ini, syaurara celcema hachum2.

kunaz December 29, 2010 at 10:41 PM  

hahaha! dlm hidup ni kte kene slalu ade bhn bukti. wat kenangan ko ngaku rindu aku. hahaha! owh sian syaura ko jangkitkan demam. isk isk.. haha!

Laila January 2, 2011 at 7:26 AM  

Itu email TP Jan 2011 pon ada....

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.