Irfan's 1st Teeth

Hoh 2 entry sehari! Tak sabau nie nak update nie since arini telah berjaya mencipta kejayaan besar, iaitu berjaya amik gambar gigi Irfan. Hahahahaha!


Sangaaaaattt susaaaahhhh nak amik gambar gigi Irfan. Berhempas pulas okay nak amik gambar gigi Irfan. Haiiihhh....


Yess yess yesss!! Berjaya!


Hahaha! Nie gambar berganding bahu dengan hasben amik gambar gigi Irfan. Sian Irfan, dah nak tido dah time nie, kitorang gi korek mulut. Ermmm... cemane eh dah ade gigi nie? Dah kene start berus gigi ke? Haaiiihhh... Mama Irfan pun asek miss gosok gigi malam sebab terlelap time dodoikan Irfan. Huhu...

2 comments:

DearHoneyDew December 9, 2010 at 8:32 AM  

hahahaha :D
gigi comel..sangat teruja mama dan papa irfan ye, sampai korek2 mulut irfan..
btw, irfan sangat cute!!
geram kat mata dia tu, macam pakai eyeliner!!

he's adorable :)

kunaz December 13, 2010 at 6:02 PM  

haha! tula.. anak mnangis sakit tumbuh gigi, mak bapak kegembiraan plak. haha! owh tq. ha tula.. mata irfan cam pompuan. mata kunaz yg pompuan ni pn x camtu. huhu....

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.