Visiting Hannah Humaira



Ok semalam dah berjaya melawat anak Ustad and Shima. Hannah Humaira nama baby girl diorang. Kami melawat jalan kaki jek sebab rumah diorang selang 2 lorong jek dari rumah kitorang. Pegi dah lambat, nak kul 6 baru pegi, langit pun dah gelap.

Sampai kat rumah diorang, dah ramai dah visitor rupenye. Ifan masuk2 rumah jek seme orang terkejut and cakap Irfan adalah sangat besar untuk usia 6 bulan. I cam bese la, sensitip la sket dengan word "besar" nih, so ngamuk tak tentu hala kat rumah orang semalam. Pastu baru diorang betulkan keadaan cakap Irfan adalah panjang/tinggi. Muahaha!


Nie Irfan and Hannah. Kepala Irfan nampak cam besar gila, tapi sebenarnya Hannah yang sangat kecik okay. Sangaaaattt keciiiikkk!!!! Kalo beranak manual nie sure sekali teran dah terkeluar. Haha! Hannah nie sebenarnya sangatt putih (ikut bapak dia) tapi nie dia baru kuar dari Col.Asia sebab kuning, kene dok bawah lampu. Makanya muka masih merah2 terbakar gitu. Alhamdulillah sehari jek dia dok bawah lampu.

Irfan nampaknye sangat segan dengan pompuan. Tue muke dah nak nangis. Haritu masa gi rumah Za pun, bila letak Irfan dekat dengan Syaura, Syaura dengan penuh enthusiastic gi tarik2 baju Irfan sampai Irfan nangis. Isk isk isk... Haha! 

Congratulations Ustad and Shima di atas kelahiran permata hati baru korang. Treasure the moments of becoming new parents k?

3 comments:

Lyana November 7, 2010 at 7:15 PM  

comelnye baby hana.. tak sabo i nak banak rasenye...

aiyooo kunaz..takleh bla ngan ayat "beranak manual" tu...heheehHee

kunaz November 7, 2010 at 7:34 PM  

hahahaha! silap2! nk ckp normal actually. haha! branak manual/auto tu dh lkat dh bape thn asek tssasul tanye camtu "u banak manual ke auto?" haha

dinsman June 22, 2011 at 8:41 PM  

Hahaha. Baru harini kitorg jumpa article ni. search Hannah Humaira dlm Google trus jumpa kunaz blog. Thanks kunaz dtg melawat. Chop, pinjam cangkul, sabtu ni nak tanam rumput blakang umah. Hahah.

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.