Mama's Spiderman =)

Remember last time I told you that we've bought Irfan 3 pairs of costume? Costume ladybird dah update dah. Actually kan, masa hari pakai costume ladybird tue, malam tue plak bibik saye terus pakaikan dia baju Pooh plak. Haiihh dia plak yang tak sabar2. Haha!


So nie jek gambar pakai baju Pooh yang ade, amik time keluar bawak Irfan jalan2 petang. Muke dah ngantuk, makanya sangat masam mencuka muka Irfan. Huhu... Irfan sangat tenang dengan baju nie, maybe sebab dah ngantuk. Tapi dia sangat marahh bile pakaikan dia baju spiderman. Haha!


Hahaha! Sangat horror marahnye actually sampai abih gegar2 gambar. Pastu pujukla encik spiderman nie, bawak kuar jalan2 naik kete.



Balik rumah dah happy dah sket, tapi marah tue still ade. So kepada sesiapa yang question kat facebook nape Irfan gelak tak ikhlas dalam video nie, inilah kisahnye. Hahaha! Owh surprisingly, Irfan gelak tue adalah sebab dengar bunyi hirup air tin pakai straw. Huhu...


Comments

Harteeny said…
The moment i saw gambar Irfan dalam baju Spiderman tu - gelak besar! :) kisses to him!
kunaz said…
hahahaha! mmg layak gelak. sgt kelakar kalo tgk btul2 face to face. haha

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette