Mahu Perubahan

Sebenarnya sangat banyak bende nak update tapi sangat tak cukup tangan. So kepada binatang2 bertangan banyak seperti spider, silalah gunakan anugerah yang ada untuk update blog. Hahaha! Ape aih buat lawak mangkuk nih.

Sangat berkeinginan tinggi nak ubah layout blog. Dah kene buang icon Herbalife tue. Wat malu company jek model saiz kerbau. Sangat nak tambah banyak link blog kawan2 yang lain (link blog sendiri pun belum add lagi). Sangat nak follow banyak2 blog orang. Sangat nak build komuniti untuk ibu2 online. Sangat nak berinteraksi dengan serius dengan kawan2 online. Sangat nak ade dolly and header yang best cam blog Faizah. Mende2 tu kan makan masa kalau nak buat, and saya plak jenis yang payah nak stop kalo dah start. So biar dulu la keinginan tu.

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.