Irfan "Ulat Buku"

Cemane nih. Irfan dah tak layan sangat dah cloth book dia. Dia suka baca buku betul. And latest progress, tiap kali bacakan dia buku, dia nak belek sendiri buku tue. Masalahnye kalo belek secara sopan fine la.. Nie abih keronyok seme buku2 ai... Makanya catalog Cosway lah yang selalu jadi mangsa sebab katalog tue jek buku banyak gambar yang free, tiap bulan pos ke rumah. Huhuhu...

 

Nie malam pertama "baca" katalog Cosway. Sebelah Irfan adalah papa dia, yang kononnya nak tidokan Irfan sambil baca buku. Irfan plak yang tidokan papa dia. Haiiihhh....


Ni plak malam kedua. Katalog sama. Koyak rabak habih dah dapat kat Irfan. Kesimpulannya, ulat buku adalah bukan sebab Irfan sangat rajin baca buku, tapi adalah sebab sangat suka merosakkan buku. Dengan kata lain, suke kunyah buku.. Selain buku, sangat suke makan rambut saya, spek saya, tudung saya, etc.



I mengang tudung I basah kuyup Irfan dok kunyah. Pastu nie hukuman untuk Irfan. Hahaha! Nanti besar jangan makan rasuah yer sayang.. Heh tetibe...

2 comments:

f a i z a h 's October 3, 2010 at 11:54 AM  

ya allah dahsat sungguh dia kunyah2 katalog tuh...haha! aisya pn suka masuk sume menda dlm mulut...mmg bebi umo ni suka wat cenggitu kot...hihi...kalaka giler tgk irfan dgn riang kunyah2 katalog tuh...haha

~lalala~ October 5, 2010 at 10:31 AM  

weh, bukan catalog cosway tu ade 'bahagian perempuan' ke? hrrrmmm... adekah selamat? keke

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.