Irfan Prefers Breastmilk


Seems like Irfan is not too ready to start solid. Kalau saya suapkan dia sambil riba, nanti muka dia pusing2 pegi kat dada cari sumber makanan lain. Makanya try test suap sambil baring. Tak jadi jugak. Eh tapi korang jangan plak suap sambil baring yer, kang choking kang. Tue Irfan tak sempat telan pun food. Huhu... Dah try variasikan food dia contoh campur pumpkin, carrot, etc. Oklah, makan gak sket, tapi nak gak hisap susu pastu. Huhu... Takpelah, slowly.


Nampaknya lagi suka makan kaki dan kasut. Herrmm nape orang cakap kalau baby makan kaki petanda nak dapat adik? Bukan seme baby makan kaki ke? Huhu... Syaura dah makan kaki a few months ago, takde pun dapat adik. Sekali esok ko pegnen Za. Gelak jela aku. Hahahaha!


2 comments:

Lyana October 26, 2010 at 9:12 AM  

memang dorang ni awal2 makan skit jek... cam nak rase2 je pun...

kunaz October 27, 2010 at 8:20 PM  

owh ek? member2 len ckp anak diorg mkn dgn rakus sampai nk mkn dgn mangkuk2 skali. huhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.