Irfan The Ladybird

Terjumpe baju nie kat Miri. Terus beli bersama 2 helai lagi costume lain iaitu Pooh dan Spiderman. Menurut adik kedai, banyak lagi corak binatang lain actually, tapi dah habis and tinggal 3 ekor binatang tue jek. Ok fine takpelah. Owh Za, sila pergi ke tingkat 2 Sin Liang Supermarket yer. Banyak baju baby girl yang comel. Sekian.

Ladybird pakai kasut dulu before main

Ladybird main dengan penuh konsentrasi

Mama! Dah bosan main, nak terbang plak

Ha baiklah, sila terbang yer ladybird

Ladybird haus, minum susu dulu

Dah kenyang, campak jek susu saye. Bertuah punye ladybird

Tak rasa bersalah pun...


Ladybird dah ngantuk


Ladybird pengsan. Cengginila ladybird tido. Badan tue tiap inci nak kene bersentuhan dengan apa2 aje, baru rasa secure cam ala2 tak tido sorang2. Bantal busuk konfem takley lepas yer.

Owh terima kasih blogspot kerana dah upgrade sistem upload gamba. Leh upload banyak2 sekaligus and laju gitu. Macey macey... (paham ke boss blogspot bace ni?)

Comments

[Zaza Azlan] said…
naz!! aku dah online hahahahaha. sedapnya makan mi jawa tulang extra nyam2.

hey baju ladybird adalah sebijik syaura. tapi satu sesungut dah tanggal sebab asyik lenjan pakai time raya hohoho..

baju tu untuk umur setahun kot. irfan muat dah?
~lalala~ said…
Pan-pan lady bird-bird! (Pan-pan adelah nama manja aku panggil Irfan, bole tak?)
daju said…
alaaa comelnyeee irfann...
bgosla irfan dia tak tarik hoodie tu comel2...

auntie daju xtau mane supermarket xley la belikan baju tiggger.. :P
kunaz said…
za! jom kte temukan ladybird perempuan dan ladybird lelaki itu. haha!

intan. tak boleh!!! sekian.

alaa auntie daju. takmo la tiger. nk rabbit. haha

Popular posts from this blog

Pengalaman Ber-Implanon

Susu Formula Terbaik??

Pil Perancang Cerazette