Jom Makeover!

Menjahit & mekap - 2 bende ini adalah aktiviti favourite saye yang teramatlah favourite. Siap boleh buat income lagi. Both saya stop temporarily sebab pregnantkan Irfan dulu. Stop mekap sebab takley bau2 cosmetic. Stop menjahit sebab mama suruh sebab mama pernah miscarriage sebab terlalu banyak menjahit (tatau ade relation ke tak actually, tapi sangat takut dengar)

Lately sangat terasa nak start buat balik 2 bende tue, malangnya takde masa. Irfan dah amik seme masa free saye. Huhu... Tapi saya memang akan slowly buat balik aktiviti fevret saya tue. Saya repeat, slowly yer, not immediately. Real slow. Hahaha!

Thus, I would like to introduce you to my new blog, yang khas untuk pasal mekap2 jek. Memule memang plan nak pakai blog nie jek, senang takyah manage banyak2 blog. Tapi since saya nak open blog tue untuk seme orang (yakni termasuk bukan pembaca blog saye), I think I better separate it into two different accounts. So nanti takdela campur aduk personal and bisnes kan. 

Maka, silalah melawat Jom Makeover. Ade promotion free giveaway now. This is my 1st slow step to re-involve in the makeup business again. Huhu...


4 comments:

Puan nadxoxo August 29, 2010 at 5:56 AM  

dah follow dah yeay! :D all the best kak naz!

kunaz August 31, 2010 at 9:26 PM  

yeay! tq!

KR September 5, 2010 at 8:49 PM  

Bebeh.. mehla beli mekap Kryolan.. :) terjumpe blog ni ms tgh cr pasal pregnancy. Hu.... sangat takut sbb ritu check baby breech n besar gak... takut nyer csect... wuuuu....

kunaz September 6, 2010 at 10:02 PM  

KR! thanks for dropping by. ha'a kunaz mmg pakai kryolan utk mekap pengantin. best kn? owh ms breech tu dh bape weeks? tp ok jek csect tau. rs cam takut normal plak now. haha

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.