Irfan : Update Bervideo

Normally kalo malas nak taip entry orang akan buat update bergambar, tapi this time saya nak buat update bervideo. Class gitu you olllsss (pesal cam pondan?) Seme video adalah dirakam pakai henfon cap Nokia jek. Senang, leh direct upload terus ke internet untuk tatapan nenek di kampung. Eheh!


Video nie diamik ketika umur Irfan 2 bulan 3 minggu. Masa umur 25 hari Irfan dah attempted nak meniarap tapi tersangkut tangan and then lepas tue dia tak try2 dah. Give up dah kot. Nie dia try balik. Owh sila abaikan suara saya yang versi itik itu. Tue adalah suara khas untuk Irfan sahaja. Suara original sebenarnya adalah sangat anggun bergaya yer tuan puan. Hahaha!


Nie video baru amik semalam, saya tengah demam lagi time tue. Boleh tak Irfan bangun kul 1 pagi and then ajak main sampai kul 3.30 pagi. Lihatlah matanya yang fresh di pagi buta di kala mata mamanya dah sepet cam Jepun sakit mata. Seksi kan Irfan buat bunyi2 dalam video nie? Tapi nampak cam jambu la plak Irfan. Haha!

And sebenarnya ade rakam video cara pakai shawl gak actually since ramai tak caya leh pakai shawl dengan cepat. Tapi bile dok tengok balik cam hodoh la plak diri sendiri masuk video. Dengan muke demamnye (hebat gak tengah demam sempat gedik dok rakam video), dengan gemoknye, and dengan tak mekapnyer (owh dalam video tak fotogenik dah, and saya tak videogenik) Haha! Tapi kalo ade sape2 nak tengok video tue email la private yer. Seriusly leh pakai in less than 2 mins jek shawl tue. Kalo dah pro seminit pun bleh. Heh!

Oklah, sekian update bervideo saya pada hari ini. Babai...

 




4 comments:

~lalala~ August 4, 2010 at 9:28 AM  

hahaha! cute doh irfan! suara ko seksi ape kunaz~ keke. btw, aku kasik 2 barang je la kat zaza... meh sini alamat aku kasik hadiah kat irfan "anak mama" (tiru cara cakapan ko) neh. kekek :P

Thara August 4, 2010 at 10:41 AM  

eh i like ur voice lah! mcm mama sweet gitu! :P and irfan's such a smart boy! :D

Puan nadxoxo August 4, 2010 at 11:45 AM  

nad suka 2-2 suara irfan & mama irfan :D

kunaz August 8, 2010 at 8:50 PM  

hahaha ciss ko intan. ko mmg siot. hahaha! weh intan aku memain jela wei mntk2 brg dr ko. ko nih serius laa. hahaha!

thara, u ckp camtu sbb u tatau suara ori i cemane. lain kot. mmg kene kutuk seguni la i buat suara camtu. haha!

haha nad pn sama. haha

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.