Irfan Pegi Honeymoon



Hahaha! Sampai skarang if tengok gambar passport Irfan nie saya akan tergelak horror. Blur gila muke Irfan, mulut siap terlopong2 lagi. Haha! Kenapa Irfan sudah ada international passport di usia 3 bulan? Sebabnya, Irfan ikut papa and mama dia honeymoon di Brunei. Hihi... Nie baru balik dari Brunei nie.

Yes, it's 8/8/2010 today, genap 2 tahun kami bergelar suami isteri. Tahun lepas masa 1st anniversary 8/8/9, kami celebrate di Borneo Rainforest, kat Miri jek. Masa tue celebrate berdua jek. Balik honeymoon jek saye pregnant si budak Irfan nie. Hasil honeymoon tahun lepas (which is Irfan haha!) kami bawak plak honeymoon untuk tahun nie. Tapi jangan mimpi nak dapat adik lagi yer Irfan. Haha!

Oklah, nanti akan citekan pengalaman honeymoon di Empire Hotel, Brunei in next next entry. Next entry ingat nak cite pasal gathering untuk breastfeeding mommies haritu. Huhu...

To hubby, happy 2nd anniversary sayang. Moga cinta kita bertambah kukuh. Wahahaha wish takley blah. Pehal saya dah tak romantik ek now? Hubby romantik2 pun saya gelak2 takley handle. Hubby suke buat ayat bulan bintang mengambang indah, bunga2 mekar berkembang di taman tasik madu, etc. Hahaha! Anyway, thanks for the trip eh sayang. Really enjoy it =)

6 comments:

Puan nadxoxo August 8, 2010 at 10:00 PM  

comey gambar paspot irfan!! ni lah kenang2an bergambar paspot pertama yg bermuka blur. hehe.

dan hepi 2nd anniversary utk papa & mama irfan! sama date ngn wedding anniversary mak & ayah nad :D

hOnEYdEar August 9, 2010 at 8:52 AM  

haha, congrat's for ur 2nd anniversary. Kitorang pun celebrate 1st anni jugak semalam, tapi kecil2lan jek. Makan kek je with family sebab tetibe lak ada banyak hal nak dihandle semalam.
Tak sempat nak celebrate berdua =P

Thara August 9, 2010 at 10:41 AM  

heyyyy our wedding falls on the same day! my wedding was on 08/08/08 too! and sebulan lepastu, i got pregnant! cepat gilaaa! tak sempat nak honeymoon lama2 :P

ps : i pon baruuuu sangat2 balik dari langkawi smlm! :P

RedApple August 10, 2010 at 10:39 AM  

you should tell me you at brunei ;)
we can meet up ;)

kunaz August 11, 2010 at 12:45 AM  

tq nad. ha'a walopun kelakar nk mampus, tp simpan jela wat knangan kan? haha!

honeydear kawen 07/08/09 ke? smartnye tarikh. huhu...

ya rabbi thara, sama la plak date kawen kite. ntah2 if kunaz x planning ms awal2 kawen lu kte sama2 pegnen kot kan? hahaha!

eh ha'a la red apple, seriusly lupe br knal u. isk2.. k get ready for our next2 trip ya. jd tourist guide tau! haha

Anonymous August 11, 2010 at 8:03 AM  

Amiable dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.