Mama Kunaz's 1st Update

Huhu.... Terharunye dah dapat title mama. Heh! So, this is my first update as a mommy. Just a short one, since saya masih tersangkut kat Columbia Asia now. Kalau ikut, saya dah bleh balik rumah dah 6hb lepas (hari ke-2 lepas beranak). Yes I healed so fast. Ramai yang kagum termasuk diri saya sendiri. High expectation sangat dengan effect c-sect haritu, saya expect sakitnye akan horrible gila, tapi alhamdulillahlah ok jek. Nantilah saya akan cerita details pasal kronologi kelahiran my cute little boy. Now saya masih di Columbia Asia since my boy kene jaundice. Sob sob... Hopefully by esok dah dapat balik rumah. Sangat tak sabar nak balik rumah....




Comments

fae ramly said…
congrates kak naz!!!
Ashraf.K said…
tahniah Kunaz!
Anonymous said…
congrate kunaz... slamat melangkah ke alam baru... mummy... hehe -azura ali-
Thara said…
congratulations babe! cepat update! tak saba nak tgk ur baby! :D
HoNeYdEaR said…
kite dah tengok gambar baby dlm fesbuk zakuan.
sangat comel la baby irfan, serupa sgt ngn muka kak kunaz.
pastu, hari2 kite bukak blog ni, dengan harapan akak dah update.
Hope, baby sihat dengan kadar segera, so bley la mami die cecepat update.
huhu, tahniah!!
~lalala~ said…
yeay kunaz! congrats~~~
kunaz said…
thanks seme orang =)

eh honeydear, ade add ktorang kt facebook ek? tak pasan. btw irfan lom sihat lg. sian dia. huhu...

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette