Mama Kunaz's 1st Update

Huhu.... Terharunye dah dapat title mama. Heh! So, this is my first update as a mommy. Just a short one, since saya masih tersangkut kat Columbia Asia now. Kalau ikut, saya dah bleh balik rumah dah 6hb lepas (hari ke-2 lepas beranak). Yes I healed so fast. Ramai yang kagum termasuk diri saya sendiri. High expectation sangat dengan effect c-sect haritu, saya expect sakitnye akan horrible gila, tapi alhamdulillahlah ok jek. Nantilah saya akan cerita details pasal kronologi kelahiran my cute little boy. Now saya masih di Columbia Asia since my boy kene jaundice. Sob sob... Hopefully by esok dah dapat balik rumah. Sangat tak sabar nak balik rumah....




7 comments:

fae ramly May 8, 2010 at 10:07 PM  

congrates kak naz!!!

Ashraf.K May 8, 2010 at 10:16 PM  

tahniah Kunaz!

Anonymous May 9, 2010 at 1:53 PM  

congrate kunaz... slamat melangkah ke alam baru... mummy... hehe -azura ali-

Thara May 9, 2010 at 3:37 PM  

congratulations babe! cepat update! tak saba nak tgk ur baby! :D

HoNeYdEaR May 10, 2010 at 9:15 AM  

kite dah tengok gambar baby dlm fesbuk zakuan.
sangat comel la baby irfan, serupa sgt ngn muka kak kunaz.
pastu, hari2 kite bukak blog ni, dengan harapan akak dah update.
Hope, baby sihat dengan kadar segera, so bley la mami die cecepat update.
huhu, tahniah!!

~lalala~ May 11, 2010 at 9:23 AM  

yeay kunaz! congrats~~~

kunaz May 13, 2010 at 10:31 PM  

thanks seme orang =)

eh honeydear, ade add ktorang kt facebook ek? tak pasan. btw irfan lom sihat lg. sian dia. huhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.