My Favourite Kuku Bar

This video was taken last month. Curik2 amik okay using my hubby's phone. Cakap mau pinjam check email, padahal nak rekod this sweet moment. Hihi... I was 8 months pregnant and dah tak mampu nak bend untuk potong kuku kaki. Tersangkut perut. Heh...




6 comments:

Hida Naza April 15, 2010 at 7:20 PM  

ohh..kenapalah tidak mengambil peluang macam ni masa pregnant aritu. dah baby keluar takde peluang nak manja2 gini.hehe

Thara April 16, 2010 at 11:00 AM  

awww sweet sweet sweet! teringat time masa time i very-pregnant dulu. mmg tak bole nak capai hujung jari kaki dah. mr husband lah tolong potongkan. :) altho they can get pretty annoying at times, but they are still such sweethearts kan. :)

kunaz April 16, 2010 at 2:14 PM  

aih dayah, of koz boleh buat begini lg utk baby ke-3. hihi... waaa takutnye dgr 3 baby. haha!

thara, haha! annoying ke? hasben kunaz potong kuku kaki okla, lemah lembut tp tgkla cara dia potong tue, senyap jek mulut. tataula sbb focus sgt ke or sbb x ikhlas. hahaha! but yes, they're still such sweethearts.. awwww awww!! haha!

nurhasuna khalid April 16, 2010 at 9:57 PM  

hehe....mmg dah tak bole capai kaki sendiri bila perut dah besau...i dulu, minta mama tlg potongkan...isk isk....next baby bole minta hasben plak lah

[Zaza Azlan] April 18, 2010 at 1:52 PM  

dah ada baby, nak gedik suruh hasben potong kuku jugak bleh ke?

kunaz April 18, 2010 at 4:07 PM  

wah suna. next baby? heeeee.... haha! za, of koz buleh. ko btau lanlan sakit besalin x ilang lg. xley bongkok badan. haha!

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.