My Favourite Kuku Bar

This video was taken last month. Curik2 amik okay using my hubby's phone. Cakap mau pinjam check email, padahal nak rekod this sweet moment. Hihi... I was 8 months pregnant and dah tak mampu nak bend untuk potong kuku kaki. Tersangkut perut. Heh...




Comments

Hida Naza said…
ohh..kenapalah tidak mengambil peluang macam ni masa pregnant aritu. dah baby keluar takde peluang nak manja2 gini.hehe
Thara said…
awww sweet sweet sweet! teringat time masa time i very-pregnant dulu. mmg tak bole nak capai hujung jari kaki dah. mr husband lah tolong potongkan. :) altho they can get pretty annoying at times, but they are still such sweethearts kan. :)
kunaz said…
aih dayah, of koz boleh buat begini lg utk baby ke-3. hihi... waaa takutnye dgr 3 baby. haha!

thara, haha! annoying ke? hasben kunaz potong kuku kaki okla, lemah lembut tp tgkla cara dia potong tue, senyap jek mulut. tataula sbb focus sgt ke or sbb x ikhlas. hahaha! but yes, they're still such sweethearts.. awwww awww!! haha!
hehe....mmg dah tak bole capai kaki sendiri bila perut dah besau...i dulu, minta mama tlg potongkan...isk isk....next baby bole minta hasben plak lah
[Zaza Azlan] said…
dah ada baby, nak gedik suruh hasben potong kuku jugak bleh ke?
kunaz said…
wah suna. next baby? heeeee.... haha! za, of koz buleh. ko btau lanlan sakit besalin x ilang lg. xley bongkok badan. haha!

Popular posts from this blog

Susu Formula Terbaik??

Pengalaman Ber-Implanon

Pil Perancang Cerazette