Transit Lagi.. Haihh!

Ok nak pegi KL dah... Aritu dah stress sebab meeting nih. Dahla tak sempat jumpe hasben petang ni, kene pospon appointment dengan gynae, meeting untuk orang lain nye keje, tatau pape pasal meeting nie, etc. Arini bile dapat tiket, kene transit Kuching plak dulu. Waaaaa tak sukeerrr!

Means dalam kul 11 malam baru sampai hotel. Haiihh.. Bayar nak dekat RM400 hanye untuk tidur beberapa jam. Penat babe. Tak pepasal kene makan Duphaston lagi. Tau tak betapa tak bestnye makan Duphaston tue. Side effect dia loya bertambah2, sakit kepala, etc.

Ok abih dah bebel. Tadi saje2 try call Columbia Asia tanye ramai orang tak arini. Since esok tak dapat gi, nak try gi arini. Diorang cakap bleh datang. Yeayyy!



So nie gambar baby yang baru scan arini. Yeay!! Comel kan? Hilang kejap stress. Huhu... Dah nampak tali pusat. Owh btw, saye cam konfuse sket. Dr Aida cakap saye dah pregnant 9 weeks 3 days. Tapi dia kasi due date 17 May tahun depan, which macam tak tally. Maybe sebab period saye irregular, sebab dia cakap dia amik kira factor period irregularity jugak.

So now, my new EDD is 17 May 2010. Previously, it was 15 May 2010. Lagi lambat. Hihi... And harini saye dah start dapat kad merah. Next appointment ialah 10 Nov bulan depan. 

Oklah mau packing barang dah. Owh malam nie saye akan tidur berdua di Impiana Hotel. Adela sorang tue dia tengah practice G&A cost saving. Haha!

0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.