Tak Logik & Melampau

Antara perkara-perkara tak logik atau/dan melampau yang saye terpikir nak buat time pregnant adalah seperti berikut:

  1. Beli tong oxygen and bawak kat ofis hari2 sebab asek sesak nafas.
  2. Upah tow truck tarik saye and Myvi pegi and balik keje tiap hari sebab tak larat nak drive.
  3. Beli mesin ultrasound sendiri letak kat rumah and scan baby hari2.
  4. Makan and minum pakai tiub sebab takde selera.
  5. Mintak unpaid leave sampai beranak.
  6. Berhenti keje. Haha!

 Cam saye sorang je yang pregnant dalam dunia ni kan? Haha!

Comments

f a i z a h 's said…
saya pn ada rasa mcm salah satu dari list kunaz tuh tau...haha~!
kunaz said…
hoho... yg manekah? unpaid leave ke benti keje? haha!
f a i z a h 's said…
haha...sy nk unpaid leave, benti keje, minum n makan pakai tibe tuh dgn mesin ultrasound...ngeh3... :P
kEEn said…
1st trimester cm tuh ar..rsnya kalu 2nd trimester ok dah kot. tp penat still ada.. (hehe..mcm berpengalaman la konon~..sy observer je..)
kunaz said…
haha! tue dh 4 dh tu faizah. bkn 1. haha!

cewah kin! dah start observe dh dier~~~ haha!
Juraidah Hashim said…
berenti la kunaz..wat bisnes mekap dh...hahha
weehh...saya dulu pun asik terpikir nak amek unpaid leave jugak...tapi tak amek pun...hehe...skrang dah ada baby, mcm malas nak berkerja pulak....ohooo
kunaz said…
jedah, tgk alat mekap pn nk muntah now. cane nk benti keje wat bisnes mekap. huhu...

suna, mmg2. kunaz dh interview ramai ibu br pas branak seme rs camtu. huhu... nnt make sure praktis lu tau before nk tinggal baby. sbb ade yg kt ofis asek nangis2 tringat baby. huhu...

Popular posts from this blog

Pengalaman Ber-Implanon

Susu Formula Terbaik??

Pil Perancang Cerazette