Tak Logik & Melampau

Antara perkara-perkara tak logik atau/dan melampau yang saye terpikir nak buat time pregnant adalah seperti berikut:

  1. Beli tong oxygen and bawak kat ofis hari2 sebab asek sesak nafas.
  2. Upah tow truck tarik saye and Myvi pegi and balik keje tiap hari sebab tak larat nak drive.
  3. Beli mesin ultrasound sendiri letak kat rumah and scan baby hari2.
  4. Makan and minum pakai tiub sebab takde selera.
  5. Mintak unpaid leave sampai beranak.
  6. Berhenti keje. Haha!

 Cam saye sorang je yang pregnant dalam dunia ni kan? Haha!

8 comments:

f a i z a h 's October 20, 2009 at 7:51 AM  

saya pn ada rasa mcm salah satu dari list kunaz tuh tau...haha~!

kunaz October 20, 2009 at 11:25 AM  

hoho... yg manekah? unpaid leave ke benti keje? haha!

f a i z a h 's October 20, 2009 at 12:49 PM  

haha...sy nk unpaid leave, benti keje, minum n makan pakai tibe tuh dgn mesin ultrasound...ngeh3... :P

kEEn October 20, 2009 at 2:06 PM  

1st trimester cm tuh ar..rsnya kalu 2nd trimester ok dah kot. tp penat still ada.. (hehe..mcm berpengalaman la konon~..sy observer je..)

kunaz October 20, 2009 at 3:24 PM  

haha! tue dh 4 dh tu faizah. bkn 1. haha!

cewah kin! dah start observe dh dier~~~ haha!

Juraidah Hashim October 20, 2009 at 4:16 PM  

berenti la kunaz..wat bisnes mekap dh...hahha

nurhasuna khalid October 20, 2009 at 9:27 PM  

weehh...saya dulu pun asik terpikir nak amek unpaid leave jugak...tapi tak amek pun...hehe...skrang dah ada baby, mcm malas nak berkerja pulak....ohooo

kunaz October 20, 2009 at 10:15 PM  

jedah, tgk alat mekap pn nk muntah now. cane nk benti keje wat bisnes mekap. huhu...

suna, mmg2. kunaz dh interview ramai ibu br pas branak seme rs camtu. huhu... nnt make sure praktis lu tau before nk tinggal baby. sbb ade yg kt ofis asek nangis2 tringat baby. huhu...

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.