The Heartbeat

Dah sampai Miri semalam. Harini patut masuk keje tapi saye dapat sick leave. Semalam balik airport je, terus start kete gi Columbia Asia sebab rahim saye cam cramp2 and rasa mencucuk2... Dah almost seminggu camtu tapi semalam cam teruk sket. Nak melangkah pun sakit.

Doctor suruh admit terus dalam ward malam tue tapi saye takmo. Dr Aida still cuti raya so pagi nie saya kene refer kat Dr Mattu. The 1st thing yang doctor tu buat ialah scan and dengar heartbeat baby. Yeay! Dah ade hearbeat. Kuat gak bunyi, dupdapdupdap.

Masa Dr Mattu tanye "Did you hear that?" I said "Hear what?" Dr Mattu answered "That's your baby's heartbeat" and I said "Owh, I thought it was mine" Pastu baru terpikir ape kejadah doctor nak dengar heartbeat saye kan since saye dah bernafas depan mata dia. Hihi...

So doctor cakap baby ok. So how about my pain doctor? Dia cam tak kesah sangat ok! Dia kasi sick leave suh rest jek. Dia cakap muscle saya stress sebab banyak sangat bergerak and travel. And saye dengan baiknye mintak MC sehari jek walaupun diberi peluang cuti sampai 3 hari. Nie kalo orang cakap saye suke amik peluang cuti nie tatau ah nak cakap ape. Huhu...


3 comments:

f a i z a h 's September 29, 2009 at 4:52 PM  

Bebi faizah pn da ade heartbeat...eheh

kunaz September 29, 2009 at 7:07 PM  

ha'a baby kte kan sebaya. hihi....

f a i z a h 's September 30, 2009 at 1:58 PM  

aahla...EDD faizah 13mei09 ^_^

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.