Leaving for 2nd Honeymoon

I'm supposed to enjoy my annual leave tomorrow but.... Haihhh... I thought I could finish everything by today but new things keep coming in. Harini saye buat keje sampai lembik satu badan. Asraf pun sama stress. Pening dengan demand orang yang nak bende cepat2 tapi kasi last minit.

Isnin nie plak tetibe plak ade dry run ape ntah and kene present on behalf of Raymond. Esok dahla takde kat ofis dah. Asraf pun takde, Ahad malam baru balik Miri. Saye pun pegi honeymoon sampai Ahad gak.

Petang tadi supposed to submit something tapi tak sempat siap sebab ade data yang kene mintak dari department lain, dari awal pagi saye mintak, 3-4 orang plak tue, tapi sampai abih ofis hour tak kasi2. Last2 saye balik jek tak siap pun. Tengoklah malam nie try buat and email kat trainee suh submit esok.

Memang laa wrong timing. Baru nak enjoy2 takmo pikir pasal keje. Actually, saye sangat looking forward untuk celebrate our 1st anniversary nie, tapi sebab sangat banyak keje, my brain can't afford to register another slot in its system. Terpaksa outsource kat hubby. Bukan suke2 ok! Kalau tak, start last week saya dah start busy survey macam2 for our 1st anniversary.

The question now is, how am I going to handle this? Slide untuk present Monday nie sekeping pun tak buat lagi and paling best tatau pun nak buat cane. Sebab this part, Larissa yang jadi focal point tapi dia still training lagi kat Semenanjung. And Asraf pun tak available untuk tolong buat slide. Ahh mampus lah! Ahad nanti saya pikir. Haha! Sebab kalau ikut pengalaman, mana2 meeting yang saya pegi survived jek, tak kesahlah well survived ke badly survived ke, janji survive. Haha!

Tadi pegi makan char kuew tiow lagi, ni 3rd time makan. Plan tadi nak makan 4 pinggan. Stress la konon. Haha! Tapi sebbaik tetibe rasa dia kurang menjadi sket this time. Macam overcooked sket and rasa pun cam kurang sedap sket. Orang lain kot masak tadi.

Waahh tak sabar plak rase nak 2nd honeymoon walaupun ia hanya keindahan sementara. Haha! Esok dah gerak. Overnight kat chalet satu malam. Malam nie baru nak diskas bebetul cane trip esok. Will update later. Daaa...


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.