It's August

It's almost midnight and hubby's sleeping now. He's having fever right now, got MC for 2 days. I cannot sleep yet. Need to prepare something for tomorrow's budget challenge session. Boleh tak, esok bendenye arini baru bitau. Lempang kang. Pastu tadi dok khusyuk tengok Astro ni baru nak start buat. Sekali baru perasan slide yang saya dah siapkan 50% kat ofis tadi saye lupe transfer masuk pendrive. Kambing...

Hihi... Sabtu nie dah anniversary setahun pernikahan kami. Cepat masa berlalu, rasa cam baru 2-3 ari kawen sebab kitorang cam comel2 lagi main kejar2 dalam rumah. Haha! Ok, our initial plan nak sambut anniversary kat Brunei. We've applied an annual leave on Friday sebab hari Isnin hubby dah kene turun offshore.

Tapi kami telah ditegah oleh ramai orang. Hubby's ofismate cakap jiran dia baru kene tahan kat airport takley balik Miri sebab dah kene H1N1. Banyak kat Brunei now. Eh bile virus nie nak habis yer? Lama sangat dah nie.. Huhu...

So bile dah tak jadi gi Brunei saye tak mampu nak pikir nak pegi mane dah. Lately kan banyak sangat keje kat ofis, otak jammed abeh. So suh hubby jadi planner plak this time. Dulu masa kawen 100% saya arrange. Honeymoon pun 100% saya arrange. This time I want to see how he arranges things. Wahaha!

This is going to be our 2nd honeymoon. Tempat tak perlu jauh2 pun takpe janji dapat spend quality time together. Kami masing2 ade banyak keje yang pending, takmola balik2 nanti penat terbongkang sampai takley buat keje. Kami nak bile balik honeymoon nanti akan jadi lebih ceria and fresh. Hehe...

Hubby plak tengah demam. Cane nih vacation planner tengah demam nih. We'll see jelah nanti cane. Huhu... Get well soon baby. We have an important event coming up so soon!


0 comments:

Blog contents © Stories of Heart 2010. Blogger Theme by NymFont.